Budapest, 2019. június 29.A Római-parti szabadstrand tesztnapja Budapesten a Duna partján 2019. június 29-én.MTI/Balogh Zoltán

Hivatalos, megnyílik Budapest egyetlen ingyenes strandja: itt a pontos nyitvatartási idő, így lehet megközelíteni

2024. június 27. 14:00

A Római-parti Plázs 2024-es szezonja június 28-án kezdődik és augusztus 20-ig látogatható. Az ingyenes Duna-parti fürdőhely megnyitását szigorú vízminőségi ellenőrzések és biztonsági intézkedések előzik meg, hogy garantálják a látogatók biztonságát és kényelmét. A Plázs napágyakkal, ingyenes ivóvízzel és számos szolgáltatással várja vendégeit, biztosítva a kellemes és biztonságos kikapcsolódást.

Június 28-án kezdődik a Római-parti Plázs negyedik szezonja, amelyet idén augusztus 20-ig látogathatnak a fürdőzők. Budapest egyetlen ingyenes Duna-parti fürdőhelyének megnyitását szigorú előkészítő vizsgálatok, hatósági engedélyezések és vízminőségi ellenőrzések előzték meg az idei évben is - közölte a III. kerületi önkormányzat.

A partszakasz medrének átvizsgálása és tisztítása megtörtént, előkészítéseit az önkormányzat és helyi civil szervezetek végezték együttműködve. A vízminőséget folyamatosan ellenőrzik a nyitvatartás teljes ideje alatt; ha bármikor nem felel meg az előírt szabványoknak, azonnal lezárják és csak biztonságos újranyitás után használható újra a fürdőhely.

A Római-parti Plázs idén is szigorú biztonsági előírások mellett várja látogatóit, a fürdőzés kizárólag a 120 cm-es vízmélységet jelző bójákkal kijelölt területen lehetséges, 10 és 19 óra között. A gondozást fövenyőrök biztosítják, éjszakai órákban pedig őrzés is van a területen.

A Plázs látogatói színes napágyakat, ingyenes ivóvizet, mosdó-, pelenkázó- és zuhanyzóhasználatot, valamint díjmentes kerékpár-tárolási lehetőséget vehetnek igénybe. A biztonságos kikapcsolódásról vízimentő szolgálat és a Magyar Vöröskereszt Duna-parti Elsősegélynyújtó Szolgálata gondoskodik.

  • NYITVATARTÁS: 2024. június 28. – augusztus 20., minden nap 10:00 – 19:00
  • HELYSZÍN: 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 15–17.

Római-parti Plázs megközelítése 2024-ben:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • BKV-VAL: 34-es busz, Szent János utcai megálló, pár perc séta
  • BICIKLIVEL: Kossuth Lajos üdülőpart 15–17., kerékpártárolási lehetőség a sporttelepen
  • AUTÓVAL: Parkolási lehetőség a fürdőhelyre merőleges utcákban: Őrtorony utca, Szent János utca, Losonc utca, Kalászi utca

Itt a szezon nagy kérdése: hová és miből mennek nyaralni idén nyáron a magyarok?

Nő a magyarok reálkeresete, több az elkölthető pénzük, de nagy kérdés, hogy mindez lecsapódik-e majd a turizmusban. Habár kifejezetten jó szezonra készül az ágazat, a szezon vége még messze van. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA

 

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 30. vasárnap
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 29. 19:18
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem