33 °C Budapest
Airplane interior during flight

Reptéri incinens a skót-magyar napján: ez történt valójában a Stuttgartba tartó járaton

2024. június 24. 07:15

Tegnap délután, a meccs napján egy magyar szurkolókkal teli gép egészen biztosan nem érkezett meg Stuttgartba a Skócia-MAgyarország labdarúgó mérkőzés kezdetére.

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, tegnap délután, a meccs napján egy magyar szurkolókkal teli gép egészen biztosan nem érkezett meg Stuttgartba a mérkőzés kezdetére, ahol este kilenckor kezdődött a magyar labdarúgó-válogatott sorsdöntő meccse Skócia ellen.

A stuttgarti járat végül 20:35-kor szállt fel Budapestről, összesen 52 fő nem utazott el. A Budapest Airport az alábbi közleményt küldte tegnap este:

A Eurowings légitársaság Stuttgartból induló járata a mai napon közel 3 órás késéssel, 18:21-kor érkezett meg a budapesti repülőtérre. A földi kiszolgáló vállalat a gépet a protokoll szerint felkészítette a visszaútra, és az utasokat beszállította. A beszállítás után derült ki, hogy a résidő miatt a járat nem tud 18:55-kor elindulni, hanem 20:22-kor fog felszállni. Mivel a gépen szurkolók is utaztak a ma esti EURO2024 futballmeccsre, így számukra nyilvánvalóvá vált, hogy nem fognak Stuttgartba érni a mérkőzés kezdetéig, így inkább úgy döntöttek, hogy leszállnak a gépről és elállnak az utazástól. Az ő poggyászaikat a gépből a földi kiszolgáló vállalat kiszedte, az utasok azt a gépnél felvehették, és a terminált a csomagokkal együtt elhagyták. A szurkolók leszállása előtt a gépre egy renitens utas viselkedése miatt rendőrt hívott a személyzet, a rendőri intézkedés után ő a gépen maradt.

Mint írták, az utasok folyamatosan kaptak tájékoztatást, hiszen a járat indulási információi a terminálon mindvégig elérhetők voltak a járatinformációs kijelzőkön. A további várható késést már a pilóta közölte az utasokkal beszállítást követően a gépen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 29. szombat
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm