18 °C Budapest
International airport terminal. Asian beautiful woman with luggage and walking in airport

Meglépte a légitársaság: mostantól gyakorlatilag bérlettel is lehet repülni Magyarországról

2024. június 12. 10:15

A Wizz Air Magyarországon is elérhetővé teszi az előfizetés alapú szolgáltatását, a WIZZ MultiPass-t, amely segítségével az utazni vágyók egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak.

A Wizz Air MultiPass szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. A havidíjért cserébe az utazók még tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, hiszen repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától sem.

A magyar utasok választhatnak az egyirányú vagy retúrjáratok között, és eldönthetik, hogy igénybe veszik-e a WIZZ Priority szolgáltatást és/vagy a poggyászkedvezményt. Ahogy a hagyományos Wizz Air jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság hivatalos oldalán - áll a vállalat közleményében.

Wizz MultiPass csomagok ára a Magyarországra érkező és onnan induló járatok esetében

CSOMAG NEVE EGYIRÁNYÚ RETÚRJEGY
CSAK JEGY 24 490 Ft 48 890 Ft
JEGY + WIZZ PRIORITY 40 285 Ft 80 570 Ft
JEGY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ 41 500 Ft 83 300 Ft
JEGY + WIZZ PRIORITY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ 57 295 Ft 114 590 Ft

A vállalat kalkuláció szerint a szolgáltatás jegyárra vonatkozó konstrukciójával idén akár 30-40%-ot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából. A kedvező lehetőség különösen jól jöhet sokak számára a nyári főszezonban, illetve azoknak is segíthet, akik rendszeresen repülnek Magyarországról, akár munkájukból kifolyólag - írják.

Az utasoknak lehetőségük lesz arra, hogy az előfizetésük megkezdésekor azonnal lefoglalják a repülőjegyüket, és mindössze öt nappal később már induljanak is első útjukra. Ha az előfizetés kezdő hónapjaként a soron következő hónapot választják, az utasok a hónap hatodik napjától kezdődően repülhetnek 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul. Ezen felül a szolgáltatás megvásárlására a hónap közepén is lehetőség van, amennyiben annak legvégéig több mint 5 nap van hátra.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hová megyünk nyaralni?

Tavaly rengetegen cikkeztek róla, hogy az euró bevezetése miatt, nagyon megdrágult a horvátországi nyaralás, egyes források szerint 25-35 százalékkal is többet kellett fizetni a szállásért vagy éppen az éttermi étkezésért. Éppen ezért sokan elfordultak déli szomszádainktól és még ocsóbb alternatívát kerestek az Adriai-tenget partján. Így jött a képbe Montenegró, ami igazi kincsesbánya lehet az utazók számára. Érdekes képet mutat egy friss felmérés is, ami szerint az idei nyár (2024. június-augusztus) legkeresettebb célpontja egyértelműen München lesz, mivel a város júniusban egy jelentős nemzetközi sporteseménynek ad majd otthont. Ezt követi Tirana (Albánia), Nizza (Franciaország), Korfu (Görögország) és Isztambul (Törökország).   A legnagyobb növekedést a megfizethetőbb tengerparti célállomások, mint például Albánia, Horvátország és Törökország tapasztalják. 

Ha van 5 perced, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 4. csütörtök
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 3. 21:13
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem