Jamie Oliver a Jamies Diner Budapest hivatalos TikTok csatornáján jelentette be, hogy változik a pesti étterem menüje 2024. április 16-án.

Renkívüli üzenetet küldött Jamie Oliver a magyaroknak: a budapesti éttermet érinti a változás + videó

2024. május 30. 15:45

Megújul a menü a lassan egy évtizedes múltra visszatekintő Jamie Oliver's Diner Budapestben, ezt maga a sztárséf jelentette be az étterem hivatalos TikTok oldalán - szúrta ki a Pénzcentrum.

Lassan 10 éve nyitotta meg a legendás pucér szakács, azaz a brit Jamie Oliver első Budapesti éttermét a Budai Várnegyedben, amibe anno a Pénzcentrum is belesett, majd alig rá néhány évre debütált a Jamie's Pizzeria a belvárosban, ami aztán Jamie Oliver's Diner néven folytatta karrierjét a Gozsdu udvarban. Az egységek ma is üzemelnek (igaz, a Jamie's Pizzeria honlapja csak házhozszállítást kínál), úgy tűnik, nem hatott rájuk sem a rengeteg éttermet bedöntő koronavírus-válság, sem az elmúlt évek gazdasági problémái.

A marketingre persze ezen egységeknek is szüksége van, és néha az igazi nagyágyút is be kell vetni a kampányban. Nemrég például konkrétan Jamie Oliver üzent a magyarországi fogyasztóknak. A sztárséf a Jamie Oliver's Diner Budapest hivatalos TikTok-csatrornáján mutatta be legújabb szendvicsüket, és mesélt a hálózat új menüjéről is néhány szóban. Íme a magyaroknak, avagy Budapesten megforduló turistáknak szánt (angol nyelvű) videó:

@jamiesdinerbp

♬ original sound - Jamie Oliver’s Diner Budapest

Mint a videóban Jamie elmondja, felkerül az étlepara a Philly Steak szendvics, de lesznek egyéb újdonságok is a menüben. a videó leírása szerint a menüt a Gozsdu udvar szívében található Jamie-s egységben lehet megkóstolni. Az pedig már az étterem weboldaláról derül ki, hogy az új menü zászlóshajója 4620 forint lesz, de nem nagyon van főétel 4500 forint alatt, míg a legdrágább tétel a BBQ tál, ami 11260 forintot kóstál.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nyitókép: képernyőkép - tiktok.com/@jamiesdinerbp

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 7. 19:17