Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. augusztus 27.)

Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. augusztus 27.)

2023. augusztus 27. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2023. augusztus 27.

Névnap

Gáspár

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 381.84 Ft
CHF: 399.89 Ft
GBP: 444.9 Ft
USD: 353.76 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2023. augusztus 26.
Az Ötöslottó nyerőszámai a 34. héten emelkedő számsorrendben a következők:
7, 8, 14, 20, 47
Joker: 693874

Ezen a héten nem volt telitalálat.
5-ös találat: 0 db
4-es találat: 51 db
3-as találat: 3702 db
2-es találat: 82004 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 14305 Ft
MOL: 2746 Ft
RICHTER: 9165 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.08.28: Napos idő várható fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel. A késő délutáni, esti óráktól főleg a Dunántúlon már erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés és zápor, zivatar is előfordulhat. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon északira fordul, és időnként megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A minimum-hőmérséklet 17 és 24, a maximum a Nyugat-Dunántúlon 28 és 32, másutt 33, 39 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2023.08.29: A fátyolfelhők és az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés mellett általában több órára kisüthet a nap. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. A déli szél helyenként megerősödik. A minimum 15 és 23, a csúcsérték 24 és 35 fok között alakul, a tartósabban csapadékos tájakon lesz a hűvösebb.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A délutáni, esti órákban az ózon koncentrációja az egészségügyi határérték felett, helyenként a tájékoztatási küszöb közelében alakul. Este a forgalmasabb helyeken a nitrogén-dioxid mennyisége is az egészségügyi határértéket. (2023.08.27. vasárnap éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár fronthatással nem kell számolni, a légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. (2023.08.26)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?