16 °C Budapest
Toronto, Kanada - 2023. augusztus 4.: Népszerű közösségi hálózati alkalmazások, köztük a Threads, Mastodon, TikTok, Discord, X (korábban Twitter), Reddit és Post egy Apple iPhone-on.

Hihetetlen, mit talált ki már megint Elon Musk: rengeteg felhasználó fogja húzni a száját emiatt

2024. szeptember 25. 15:45

Az X közösségi platform hamarosan jelentős változtatást vezet be a felhasználók blokkolási lehetőségeivel kapcsolatban. Elon Musk vezérigazgató hétfőn megerősítette, hogy a jelenlegi blokkolási funkció megszűnik - írta meg a https://mashable.com/.

A változtatás értelmében a korábban blokkolt fiókok ismét láthatják a blokkoló felhasználó bejegyzéseit, azonban nem léphetnek interakcióba azokkal. Nem tudnak majd lájkolni, válaszolni, újraposztolni vagy közvetlen üzenetet küldeni.

Ez a lépés aggodalmat keltett sok felhasználóban, különösen azokban, akik korábban zaklatással vagy trollkodással szembesültek a platformon. Bár az új rendszer megakadályozza a közvetlen interakciót, a blokkolt felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a korábban számukra elzárt tartalmakhoz.

"Bárki megkerülheti a funkciót alt fiókokkal" - jegyezte meg Nima Owji webfejlesztő, aki elsőként számolt be a változásról. Mások arra mutattak rá, hogy a blokkolt felhasználók eddig is megtekinthették a nyilvános bejegyzéseket böngészőjük inkognitó módjában.

A döntés megosztotta a felhasználókat. Egyesek üdvözlik a változást, míg mások aggódnak a potenciális következmények miatt. A módosítás pontos bevezetési dátuma egyelőre nem ismert.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 25. szerda
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?