15 °C Budapest
Business Investor buying stock ,cryptocurrency,bitcoin, through a mobile app

A bitcoin már a múlt: ezekbe a digitális pénzekbe éri meg most igazán befektetni

2024. szeptember 25. 16:45

A kriptovaluták piacán új lehetőségek nyílnak a befektetők előtt, akik a Bitcoin mellett más, ígéretes altcoinokat keresnek. Bár a Bitcoin továbbra is domináns szereplő, számos szakértő szerint egyes altcoinok jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek - írta meg a BraveNewCoin.

A 5thScape (5SCAPE), egy új, igérestnek tűnő projekt, amely a virtuális valóság és a blokklánc technológia ötvözésével kíván új utakat nyitni. A platform saját tokenje hozzáférést biztosít prémium VR-tartalmakhoz és játékokhoz. A közelmúltban elvégzett biztonsági ellenőrzés és a tervezett technológiai partnerségek tovább erősíthetik a projekt pozícióját.

  • A BlockDAG (BDAG) innovatív megközelítése a skálázhatósági problémákra kínál megoldást. A hagyományos blokkláncokkal szemben párhuzamos tranzakció-feldolgozást tesz lehetővé, ami gyorsabb és hatékonyabb működést eredményez. Felhasználóbarát bányászati rendszere szélesebb körben teheti elérhetővé a kriptovaluták világát.
  • Az EarthMeta (EMT) a fenntarthatóságot helyezi előtérbe, digitális földterületek és környezettudatos kezdeményezések révén. A projekt összekapcsolja a virtuális világokat a valós környezetvédelmi törekvésekkel.
  • A Pepe Unchained (PEPU) a mémkultúrát ötvözi a Layer 2 technológiával, gyorsabb tranzakciókat és alacsonyabb díjakat ígérve. Tervezett NFT piactere további felhasználási lehetőségeket kínálhat.
  • A Notcoin (NOT) játékos megközelítéssel közelít a kriptovaluták világához, miközben valós hasznosságot és közösségi irányítást ígér. Korlátozott kínálata és tervezett decentralizált alkalmazásai vonzóvá tehetik a befektetők számára.

Azoknak a befektetőknek, akik diverzifikálni szeretnék kripto portfóliójukat, érdemes megfontolni ezeket az ígéretes altcoinokat. Míg a Bitcoin továbbra is alapvető szereplő a kriptopiacon, ezek az alternatívák magasabb hozamot és a legújabb blokkláncalkalmazásokban való részvételt kínálhatják. Mindössze 100 dolláros (35 ezer forintos) befektetéssel jelentős sikerekre tehet valaki szert.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 25. szerda
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?