12 °C Budapest
Lodz, Lengyelország április 30 2023 Kézben tartva az új fekete iphone 14 pro max., szerkesztőségi használatban

Végre bejelentették: ekkor érkezhetnek az új iPhone-ok a magyar boltokba

2024. augusztus 26. 15:42

Az Apple várhatóan szeptember 10-én tartja meg idei legnagyobb termékbemutató eseményét, ahol a legújabb iPhone-okat, órákat és AirPods-okat mutatja be - jelentette a Reuters.

A vállalat már készül a bemutatóra, bár hivatalosan még nem jelentették be az időpontot. Az új telefonok várhatóan szeptember 20-án kerülnek forgalomba, követve az Apple elmúlt évekbeli gyakorlatát.

Elemzők szerint az iPhone 16-os sorozat erős frissítéseket hozhat, és az Apple várhatóan bejelenti az iPhone eddigi legnagyobb szoftverfrissítését is, amely AI-funkciókat tartalmaz. Ez egy olyan időszakban történik, amikor a versenytársak gyorsabban vezetnek be hasonló szolgáltatásokat.

Az új termékek bevezetése további nyereséget jósolhat az Apple-nek, miközben az AI-ra fogad a vásárlók vonzása érdekében. Ugyanakkor a vállalat kínai üzletága csalódást okozott a harmadik negyedévben: az eladások 6,5%-kal csökkentek, ami meghaladja a Visible Alpha által várt 2,4%-os visszaesést. Az Apple júniusi fejlesztői konferenciáján bemutatta régóta várt AI-stratégiáját, integrálva az új "Apple Intelligence" technológiát alkalmazáscsomagjába, beleértve a Sirit és az OpenAI chatbotját, a ChatGPT-t.

Az Apple júniusi fejlesztői konferenciáján bemutatta régóta várt AI-stratégiáját, integrálva az új "Apple Intelligence" technológiát alkalmazáscsomagjába. Egyes elemzők szerint azonban az új AI-funkciókból származó fellendülés rövid távon valószínűleg nem valósul meg, miközben az Apple továbbra is erősen függ az iPhone-ok eladásaitól.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 13. péntek
Kornél
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?