13 °C Budapest
Hatékony és intelligens üzleti megoldások az ASUS-tól (x)

Hatékony és intelligens üzleti megoldások az ASUS-tól (x)

PR
2024. június 24. 05:00

A gyors tempójú üzleti világban egy megbízható és hatékony laptop elengedhetetlen a szakemberek számára. 2024 ráadásul hatalmas változást hozott a hordozható számítógépek piacán, hiszen a mesterséges intelligencia a szoftveres megoldások mellett hardveres szinten is egyre nagyobb szerephez jut, így azoknak is érdemes nyitott szemmel járniuk, akik saját céges laptopjukat vagy a teljes vállalati gépparkot is általában egy nagyobb hardveres szintugrás esetén frissítik.

A változó piaci igényeket az ASUS ExpertBook szériája folyamatosan követi, erre pedig kiváló példa az új ExpertBook B3-as család. A 14 (B3404) és 16 (B3604) hüvelykes kijelzővel rendelkező újdonságok tervezésekor a mérnökök a produktivitást helyezték előtérbe, így a modern hardver mellé számos biztonsági és kényelmi funkciót építettek be, illetve biztosították, hogy ezek a modellek már zökkenőmentesen támogassák a mesterséges intelligenciát, mellyel a felhasználók még hatékonyabbak lehetnek.

Az ExpertBook B3-as modellek 14 és 16 hüvelykes NanoEdge kijelzőkkel rendelkeznek, melyek 16:10-es képarányúak. A 85%-os képernyő-test arány a széles betekintési szögek mellett nagyobb függőleges munkaterületet és összességében jobb vizuális élményeket kínál. Akár Intel® Core™ Ultra 7 processzorral és Intel vPro® AI-kész architektúrával, valamint dedikált NVIDIA® RTX™ 2050-es grafikus gyorsítóval is rendelhetőek ezek a modellek, így a klasszikus irodai felhasználás mellett az erőteljesebb számítási feladatokkal és a multitasking magas gépigényével is megbirkóznak.

Az üzleti megoldásoknál kulcsfontosságú az adatbiztonság és a megbízhatóság. Az ExpertBook B3 család több biztonsági funkciót is kínál, beleértve az ujjlenyomat-érzékelőt, a RAID 0/1-es SSD támogatást és a TPM 2.0-át, amelyek extra védelmet nyújtanak a jogosulatlan hozzáférés ellen és biztonságban tudják az érzékeny üzleti adatokat. Az ExpertBook B3-as modelleknek minden esetben át kell esniük a MIL-STD-810H szabványok szerinti teszteltésen a garantált tartósság és a termékek hosszú élettartama érdekében, így a felhasználók magabiztosan használjatják őket az irodában, otthon vagy akár utazás alatt.

A hardver és a szoftver tökéletes kombinációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak a mesterséges intelligencia világában, mely nagyban képes növelni a produktivitást. A dedikált Copilot gombnak köszönhetően a Microsoft sokrétű asszisztense mindig készen áll arra, hogy segítsen az alkotásban, az adatok összegzésében vagy éppen a háttérmunka elvégzésében. Ezen modellek számos AI-konferencia képességgel vannak felszerelve, beleértve az AI-hangmintás zajcsökkentő mikrofont, az AI-alapú távoli térfelvételeket és az AI-alapú zajszűrést, valamint az AI-fejlesztett kamerát a kiváló audiovizuális élmények és a problémamentes megbeszélések érdekében.

Az új ASUS ExpertBook modellek az előrelátó üzleti személyek számára készültek annak érdekében, hogy bárhol kapcsolatban maradhassanak és biztonságban, hatékonyan érjék el az üzleti sikerek új magaslatát.

(x)

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 29. vasárnap
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
A siketek világnapja
Szeptember 29.
Tengerészeti világnap
Szeptember 29.
A fehér kendő napja
Szeptember 29.
A szív világnapja
Szeptember 29.
A Szentírás vasárnapja
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 28. 19:20