Elképesztő mennyiségű szemetet hagytak a fővárosi utcákon a bulizók, reggel kezdte a melót a köztisztasági divízió.
Megjelent a Budapesti gasztrokalauz, amely 150 különböző helyet ajánl Budapesten, a csúcséttermektől a piaci büfékig. Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője beszélt a gasztrokalauz különlegességeiről, a Michelin és a Gault Millau kalauzok történetéről, valamint a „legmagyarabb ételekről” és az ízek forradalmáról.
Megjelent a Magyar Konyha év végi lapszáma, mellékleteként a Budapesti gasztrokalauz, 150 hellyel: ennyit ajánl a csúcséttermektől, a gourmet helyektől egészen a street food helyekig, sőt, a piaci büfékig, étkezdékig. Viszont írják az előszóban, hogy nem étteremkalauzról van szó.
Mint elmondta, gasztrokultúrában mi, magyarok ha a a volt kelet-európai országokat nézzük, akkor igen előkelő helyen vagyunk. Több ajánlásunk és Michelin-csillagunk van, mint például a lengyeleknek, pedig az egy 40 milliós ország.
A Magyar Konyha kiadványának három sajátossága van. Az első az az, hogy csak Budapestet vizsgálja. Második, hogy nem listázzák az éttermeket, hanem tizenöt kategóriában a csúcsétteremtől a bárokig, a családias kisvendéglőktől a cukrászdákig, felmutatják a 10-10 legjobbat, így jön ki 150 hely.Harmadi sajátossága pedig a kompakt mérete.
Most bárki ajándékozhat személyre szóló dalt karácsonyra bármelyik szerettének. A SONG4U a mesterséges intelligenciát és személyes történeteket ötvözve készít egyedi dalokat.
A Wörtering matricák megkönnyítik a nyelvtanulást a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek.
A "Pisztrángok, szevasztok!" című könyv az online zaklatás és egyéb digitális veszélyek témáját járja körül, különös tekintettel a 7-12 éves korosztályra.
Balogh Petya: Ennyi lelkes, inspirált fiatalt egy helyen még nem is láttam életemben.
-
Folytatódhat a "magyar invázió" Lengyelországban?
2025-ben is folytatja magyarországi kampányát a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet.
-
Dél-Koreában is jól cseng a tokaji brand – Ezekkel a magyar borokkal érdemes külpiacra menni
Bíztatóak a kilátások a Magyar Bormarketing Ügynökség szerint.