Garachico tengerparti falu, Tenerife, Kanári-szigetek, Spanyolország.

Nehéz döntést hozott a Romantic énekesnője: ezért hagyta ott az álommelót

2024. október 7. 18:32

A Romantic együttes énekese jóval az esküvőjük előtt egy spanyol ügynökségtől kapott ajánlatot: egy évig Kanári-szigeteki hotelekben léphetett fel - számolt be a Blikk.

A Romantic együttes énekesnője, Kunovics Katinka nemrégiben megosztotta tapasztalatait a Storyval egy különleges külföldi munkalehetőségről, amely jelentősen befolyásolta családja életét. Az énekesnő egy spanyol ügynökség ajánlatát fogadta el, amely egyéves szerződést kínált Kanári-szigeteki hotelekben való fellépésre.

Katinka lelkesen beszélt a lehetőségről: "A pénzügyi feltételek, a munkaidő, a kinti lakhatási körülmények nagylelkűek voltak, így belementünk. Kislányom, Katinka is lelkes volt, alig várta, hogy egy évet Spanyolországban töltsön." Az énekesnő és családja Lanzarote szigetén telepedett le, ahonnan heti váltásban ingáztak a többi szigetre.

A munka mellett bőven jutott idő pihenésre és szórakozásra is. Katinka elmondása szerint számos barátjuk és családtagjuk látogatta meg őket, kihasználva a szálláslehetőséget. Az élet a szigeteken nemcsak élményekben volt gazdag, de anyagilag is kedvezőbbnek bizonyult, mint Magyarországon.

Azonban a kezdeti lelkesedés után komoly döntés elé került a család. A kis Katinka iskoláztatása jelentette a fő kihívást. Az énekesnő szerint a spanyol állami oktatás színvonala nem volt megfelelő, a magániskolák pedig rendkívül költségesnek bizonyultak. Bár találtak egy megfelelő művészeti iskolát, ez korlátozta volna a család mobilitását, amit a hotel nem tudott elfogadni.

Végül a család a hazatérés mellett döntött. "Nem volt mit tenni, megbeszéltük, hogy szeptember elejéig dolgozunk, és hazajövünk," mondta Katinka. A döntés nem volt könnyű, hiszen a kislány két héttel később tudta csak megkezdeni az ötödik osztályt Budapesten.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az énekesnő hangsúlyozta, hogy bár nehéz volt elhagyni az "aranyéletet", anyaként elsősorban gyereke érdekeit kellett szem előtt tartania. Katinka hozzátette, hogy férje továbbra is külföldön, hajón fog zenélni, de ez nem újdonság számukra, és tisztában vannak a vállalásukkal.

Kunovics Katinka története jól példázza, hogy a szakmai lehetőségek és a családi kötelezettségek összeegyeztetése gyakran komoly kihívást jelent, különösen a művészvilágban dolgozók számára.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 40. héten

Ezen a héten is élőben közvetítettük az Ötöslottó sorsolását. Lássuk, elvitték-e a fél éve halmozódó főnyereményt, amely már 5 milliárd 935 millió forint volt ezen...

A Hatoslottó nyerőszámai a 39. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/39. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 40. héten több mint egy milliárd lesz a főnyeremény.

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 7. hétfő
Amália
41. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?