21 °C Budapest
Roasted Coffee Beans with Mortar and Pestle and glass cup on black background. High resolution image 45Mp taken with Canon EOS R5 and associate macro leans

Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: 560 millió forintot kaparhatnak össze a játékosok

2024. szeptember 17. 17:42

A kávézás hangulatát megidéző e-sorsjegyet vezetett be a Szerencsejáték Zrt. A Kávészünet+ sorsjegy gyakori nyerési élményt és magas nyereménytartalmat kínál a játékosoknak 50 millió forintos főnyereménnyel. A Kávészünet+ e-sorsjegy 1000 forintért kapható a vállalat online felületén, azaz bármikor és bárhonnan játszható.

A jelenleg 27 termékből álló digitális sorsjegykínálatot egy újabb e-sorsjeggyel bővítette a nemzeti lottótársaság. Ezeknek az e-sorsjegyeknek a többsége jelenlegi vagy korábbi sikeres papíralapú sorsjegyek pontos digitális másolatai, míg 2023 végétől már megjelentek kínálatunkban digitális térre optimalizált változatok is. Utóbbiak papíralapú megfelelőjüktől eltérhetnek grafikai megjelenésben, játékmenetben, játékszámban és nyereménystruktúrában.

A Kávészünet+ e-sorsjegy a korábban kedvelt és sikeres, papíralapú, kávé tematikájú sorsjegy a Kávészünet, valamint a Sorsjegymánia ötvözetének online változata. Az e-sorsjegyen három játék található, egy összetett és két egyszerű, amely az 50 millió forintos főnyeremény mellett 5 db 1 millió forintos nyereményt is kínál a játékosoknak, összességében pedig 560 millió forint találhat gazdára a szerencsés nyertesek között. Újdonságként a Kávészünet+ esetén is a legutóbb bevezetett, e-sorsjegyeknél már használt „click & reveal” játékmechanika került alkalmazásra, azaz kattintással lehet a sorsjeggyel interakcióba lépni, amelyen egy rövid animációt és hanghatást követően felfedésre kerül a „virtuális fedőréteg” alatti játékmező.

A nemzeti lottótársaság 2020 októberében vezette be az online játszható e-sorsjegyeket. Akkor kilencféle egyszerűbb felépítésű online sorjegyet dobott a piacra. Az elmúlt évben a népszerű jelenlegi vagy már nem kapható papíralapú sorsjegyek digitális térre optimalizált változatai váltak elérhetővé online.

A Kávészünet+ e-sorsjegy 1000 forintért kapható a vállalat online felületén, azaz bármikor és bárhonnan játszható.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?