11 °C Budapest
Liam Gallagher angol énekes, a feloszlott Oasis brit rockzenekar egykori frontembere fellép Berlinben 2018. szeptember 9-én. (MTI/EPA/Hayoung Jeon)

Vége a várakozásnak: újra összeáll a világ egyik leghíresebb rockzenekara, turnéra indulnak

2024. augusztus 27. 12:13

Az Oasis, a brit zenetörténet egyik legjelentősebb zenekara, bejelentette újraegyesülését és egy nagyszabású turnét az Egyesült Királyságban és Írországban. A manchesteri tesztvérpár, Liam és Noel Gallagher, 15 év után félretette nézeteltéréseit, és 34 évvel első fellépésük után ismét közösen lépnek színpadra - írta a Daily Mail.

A bejelentést hetekig tartó találgatások előzték meg. A spekulációk vasárnap tetőztek, amikor a testvérek azonos, Oasis-stílusú videót osztottak meg, amely egy kedd reggeli bejelentésre utalt. Ugyanez a plakát jelent meg a Reading Festival nagyszínpadán is, Liam fellépése után.

A zenekar ma reggel megerősítette, hogy jövő nyáron koncertsorozatot adnak Cardiffban, Manchesterben, Londonban, Edinburgh-ban és Dublinban. A 14 állomásos turné július 4-től augusztus 17-ig tart, és a cardiffi Principality Stadionban kezdődik.

"A fegyverek elhallgattak. A csillagok felsorakoztak. A nagy várakozásnak vége. Gyertek, nézzétek meg! Nem lesz televíziós közvetítés" - nyilatkozta a zenekar az Oasis Live 25 turné bejelentésekor.

Bár a Glastonbury fesztiválon való fellépésről szóló pletykák nem igazolódtak be, a tervek szerint az Oasis jövőre Európán kívül más kontinensekre is ellátogat. A bejelentés után a zenekar honlapja azonnal összeomlott a rajongói roham miatt.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

(Címlapkép - Hayoung Jeon, MTI/MTVA)

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 13. péntek
Kornél
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?