22 °C Budapest
Browsing Movie On Streaming Media Service.

Legendás sorozat tér vissza a képernyőre: örülhetnek a magyar nézők, régóta vártak erre

2024. augusztus 21. 12:27

A SkyShowtime lerántotta a leplet az Oscar-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King várva-várt második évadának hivatalos előzeteséről és képanyagairól - derül ki a szolgáltató közleményéből.

Szeptember 18-án debütál a Tulsa King második évada. A sorozat vezető producere az Oscar-jelölt Taylor Sheridan, írója az Oscar-jelölt Terence Winter, rendezője pedig a több díjra is jelölt Craig Zisk. A sorozat az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készült.
 
A második évadban Dwight (Stallone) és emberei folytatják tulsai birodalmuk kiépítését és védelmét, ám idővel rájönnek, hogy nem ők az egyetlen érdekeltek az ügyben. A Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember nyomasztó fenyegetései miatt Dwight csak nehezen tudja garantálni családja és csapata biztonságát. És vannak még befejezetlen ügyei New Yorkban is.
 
A Tulsa King a SkyShowtime Sheridan-gyűjteményét gyarapítja, amelyben olyan sorozatok találhatók, mint az 1883, a Lawmen: Bass Reeves, a Mayor of Kingstown, a hamarosan látható Landman, vagy az 1923 és a Lioness. A platform kínálatában szerepel a Yellowstone mind az öt évada. A Tulsa King első évadának mind a kilenc része kizárólag a SkyShowtime-on tekinthető meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 12. csütörtök
Mária
37. hét
Szeptember 12.
Programozók napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?