Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

2024. augusztus 14. 18:32

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt. A projekt, amelyet Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr vezetett, mindössze két nap alatt érte el a kitűzött célt, és a támogatók száma azóta is folyamatosan növekszik. Ez az eredmény világosan mutatja, hogy a közönség mennyire elkötelezett a minőségi filmes élmények iránt.

A Fekete pont című film kampánya minden várakozást felülmúlt a Brancs közösségi finanszírozási platformján. Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr projektje rekordidő, kevesebb mint 2 nap alatt elérte a kitűzött célt, sőt azóta is töretlenül jönnek a támogatók, akik már több mint 150-en vannak. Ez az eredmény egyértelműen jelzi a közönség lelkesedését és elkötelezettségét a minőségi filmes élmények iránt. 

A Fekete pont kampánya különleges, mivel a magyar mozikban hat éve nem volt példa analóg 35 mm-es filmkópia vetítésére. Az analóg filmvetítés visszahozása nem csupán nosztalgikus élményt kínál, hanem technikai és művészi szempontból is különleges. A 35 mm-es film különleges szépséggel és színgazdagsággal bír, amit a digitális formátum nem mindig tud visszaadni. A filmkészítők számára az analóg film használata lehetőséget biztosít arra, hogy minden egyes kocka saját egyedi történetet meséljen el, és a vetítés során a nézők is részesévé válnak ennek az élménynek. 

Szimler Bálint 16mm-es filmre forgatott, függetlenfilmként megvalósuló első nagyjátékfilmje a 77. Locarnói Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is helyet kapott.

A kampányban résztvevők különböző csomagok közül választhatnak, amelyek mindegyike különleges élményeket és ajándékokat kínál. A kisebb támogatási összegtől a jegyek és plakátok, egészen a pólókig és dedikált filmkockákig terjednek a jutalmak. Az igazán elkötelezett támogatók még egyedi, 35 mm-es filmképkockát is kaphatnak a filmből, amely valódi kuriózumnak számít. A vásárlók premier előtt láthatják a filmet szeptember 4-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ez a sikeres kampány nemcsak a film vetítését teszi lehetővé, hanem hozzájárul a magyar független filmgyártás fejlődéséhez is. A közösségi finanszírozás révén a támogatók aktívan részt vehetnek a hazai filmes kultúra gazdagításában, és egyúttal egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak. További részletekért és a támogatáshoz látogass el a kampány oldalára.

Címlapkép:Vajda Réka

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 11. szerda
Teodóra
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?