Close-up of a rare four leaf clover, for many a symbol of luck and hope.

Elképesztő, amit a Szerencsejáték Zrt. közölt az Ötöslottó szombati sorsolásáról: ez mindent megváltoztat?

2024. augusztus 14. 12:05

Féléve halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így ezen a héten már 4,575 milliárd forint várja a játékosokat.

Bár már 23 sorsolás óta nem volt telitalálat az Ötöslottón, az elmúlt hat hónapban is bőven akadtak olyan játékosok, akik szerencsésnek érezhették magukat, hisz 552-en milliomossá váltak, miután négy számot helyesen ikszeltek a szelvényen. A 24 hete tartó halmozódásnak köszönhetően ezen a héten már 4,575 milliárd forint a jackpot összege, amely a játék történetének ötödik legnagyobb főnyereménye.

A számmisztika szerelmesei bizakodással tekinthetnek a mostani, 33. játékhétre, hisz 2010-ben is ezen a játékhéten született telitalálatos szelvény, a szerencsés győztes ekkor 176 millió forintot vitt haza. A sorsolások eredményeit vizsgálva az látszik, hogy az év ezen szakaszában általában a 64-es, a 86-os, a 68-as, a 28-as és a 22-es számok bizonyulnak jó választásnak, hisz 1958 és 2023 között ezek kerültek ki a legtöbbször a sorsológömbből.

A nyeremény halmozódására egyébként 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között kerül felosztásra, de erre a játék 67 éves története során még egyszersem volt példa.

 

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 11. szerda
Teodóra
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?