20 °C Budapest
Arany-, ezüst- és bronzérmek.

Hatalmasat kaszálnak a magyar olimpikonok: itt van, ki mennyi pénzt kap jutalmul

2024. augusztus 12. 09:22

Csipes Tamara az egyetlen magyar, aki 100 milliós jutalom felett kap majd a teljesítményéért, de Milák Kristóf sem panaszkodhat.

Tegnap este véget ért a Párizsban megrendezett nyári olimpia, ahol hat arany-, 7 ezüst- és szintén hat bronzérmet szereztek a magyar sportolók. Mint a 444.hu összeszedte, a legnagyobb állami jutalmat ismét Csipes Tamara kajakozó kapja majd, aki aranyat bár nem nyert, de két ezüst-, és egy bronzérme összesen csaknem 110 milliót hoz neki a konyhára.

A lista második helyén Milák Kristófot találjuk, aki 100 méteres pillangóúszásban nyert aranyat, a 200-on pedig ezüstöt, ez összesen 94 milliót ér. A harmadik helyen pedig egy szintén arany nélkül maradó kajakozót, Gazsó Alida Dórát találhatjuk, aki egy ezüstöt és egy bronzot szedett össze, valamint egyéniben egy hatodik helyet: ez összesen 84 milliót jelent neki.

Arról korábban már részletesen írtunk, hogfy a szokásoknak megfelelően nem csak az érmekért, hanem a 4-8., vagyis pontszerző helyekért is ad a magyar állam jutalmat. Hogy mennyit, azt ebben a cikkben fejtegettük:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?