Budapest, 2024. augusztus 7.Fesztiválozók a 30. Sziget fesztivál nyitónapján a Hajógyári-szigeten 2024. augusztus 7-én.MTI/Balogh Zoltán

Kiderült: brutál pénzt kért a Sziget-fellépésért Kylie Minogue, Skrillex, Martin Garrix

2024. augusztus 8. 21:09

Kb. egymillió dollárért, azaz 363 millió forintért lépett fel a Sziget fesztiválon Kylie Minogue. Kiderült, Halsey egy kiemelt fellépést közel 1,5 millió dollárért, 545 millió forintért vállal. Skrillex a 181-272 millió forintos kategóriába esik.

Nagyjából egymillió dollárért, azaz 363 millió forintért lépett fel a Sziget fesztiválon Kylie Minogue - írja a Blikk, a saját és a Celebrity Talent International nevű oldalon lévő információkra hivatkozva. Kiderült, ez az összeg akár 1,5 millió dollárra, azaz 545 millió forintra is emelkedhet, ha az adott előadó például éppen népszerűbb, mint pár éve volt, vagy ritkábban turnézik Európában.

Kiderült, a három Grammy-díjra jelölt Halsey egy kiemelt fellépést közel 1,5 millió dollárért, 545 millió forintért vállal. Hasonló összeget kér el az Oscar-, Golden Globe-, valamint ötszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, Sam Smith is, aki vasárnap este lép fel a Szigeten.

A fesztiválon rendszeresen fellépő Martin Garrix 500 és 750 ezer dolláros, azaz a 181-272 millió forintos kategóriába esik, és Skrillex is, aki a zárónapon lép színpadra. Az „olcsóbb” fellépők közé tartozik a maga 150-200 ezer dolláros, azaz 55-73 millió forintos fellépési díjával a One Direction egykori tagja, Louis Tomlinson, vagy az Oasis énekese, Liam Callagher.

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten már 600 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?