19 °C Budapest
Párizs, 2024. augusztus 1.A nõi 20 kilométeres gyaloglás mezõnye a 2024-es párizsi nyári olimpián a Trocadero téren 2024. augusztus 1-jén.MTI/Czeglédi Zsolt

Olimpia 2024: célba értek a magyar női atléták, itt van, hogyan szerepeltek

2024. augusztus 1. 12:11

Récsei Rita a 33., míg Madarász Viktória a 42. helyen végzett csütörtökön a női gyaloglók 20 kilométeres versenyében a párizsi olimpián.

Az atlétikai viadalok második számában a magyaroknak nem volt esélyük előkelő helyen végezni, a legjobbak által diktált tempót nem bírták és leszakadtak. Récsei Rita ugyanakkor szépen versenyzett, mindig "talált" társakat, akikkel együtt haladt és végül 1:34:39 órás idővel ért célba.

Madarász Viktória hamar egyedül maradt és magányosan gyalogolta végig gyakorlatilag a teljes távot, melyet 1:41:21 órás eredménnyel teljesített. A versenyt a világcsúcstartó kínai Jang Csia-jü nyerte meg a budapesti világbajnok spanyol Maria Perez és az ausztrál Jemima Montag előtt, aki kontinentális rekordot ért el.

címlapi kép: Czeglédi Zsolt, MTI/MTVA

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?