Smartphone on wooden cabinet rings at nine oclock, next to digital flip clock at home interior. Sunbeam shining through the window on a fresh morning. A brand new day, fresh start, fresh energy, new opportunities. Waking up early for a healthy lifestyle

Szerencsés napra ébredt több mint 12 ezer magyar: 76 millió forintot osztanak szét közöttük

2024. július 20. 10:03

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2024/29. heti, pénteki nyerőszámait. Telitalálat nem született, viszont 5 külföldi játékos 605 188,30 eurót - több mint 236 millió forintot - nyert 5+1 találattal. A magyaroknak közel sem volt ekkora szerencséjük pénteken: a legmagasabb magyar nyeremény az ötödik nyerőosztályban 4+1 találattal született. A 11 szerencsés játékos mindössze nettó 143 295 forintot nyert.

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a heti két alkalommal megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 29. játékhéten, pénteken:

13, 18, 22, 26, 32; 10, 11.

A legmagasabb nyeremény a II. nyerőosztályban született, 5 külföldi játékos külföldi játékos 605 188,30 eurót - több mint 236 millió forintot - nyert 5+1 találattal. A legmagasabb nyerőosztály, amiben magyar játékosnak találata volt az V. volt, 4+1 találattal: a 11 szerencsés játékos nyereménye mindössze 143 295 forint. Az alacsonyabb nyerőosztályokban közel 13 ezer magyar játékosnak volt szerencséje, nagyjából 76 millió forintot osztottak szét közöttük. Mivel telitalálat nem volt,

a következő sorsoláson, kedden már 12,5 milliárd forint lesz a tét.

5+2 találatos szelvény, vagyis telitalálat nem volt Magyarországon 168 sorsolás óta. Az Eurojackpoton jelenleg 820 forintba kerül egy játék, ez azonban változhat a forint árfolyamának változása esetén.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 6. péntek
Zakariás
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?