31 °C Budapest
Futballisták ünneplik a sikert a pályán.

Elképesztő pénzeket szórtak el a magyarok Tippmixen a foci EB alatt: itt vannak a számok

2024. július 19. 14:34

Kiemelkedő fogadói érdeklődés mellett zajlott le a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. A spanyol-angol döntőt követően - ahogyan az várható volt - a magyar válogatott csoportkörös mérkőzései is a legnépszerűbb események közé tartoztak a fogadók körében.

Focilázban égett az egész kontinens az elmúlt egy hónapban, milliók követték figyelemmel a labdarúgó Európa-bajnokságot. Ez a kiemelt figyelem a Szerencsejáték Zrt. földi és az online sportfogadási platformjain is tapasztalható volt, azaz a Tippmixen és a Tippmixprón is óriási volt az érdeklődés.

A tétek számosságát tekintve a Spanyolország-Anglia finálé vitte a prímet, hiszen nemcsak Yamalék sikere alakult a fogadói várakozásoknak megfelelően, hanem a többi közt a gólok és a szögletek száma, valamint az is, hogy mindkét csapat szerzett gólt” - mondta a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője. Horváth Zoltán ezzel kapcsolatban megjegyezte:

a Tippmixpro speciális ajánlatával, az Oddsrakétával a döntőt megelőzően 1,67-es helyett 2,00-s oddsért fogadhattak arra a játékosaink, hogy Spanyolország nyeri az Eb-t, 2,05-ös odds helyett pedig 2,50-es szorzót ért, hogy a spanyol és az angol csapat is szerez gólt a finálé rendes játék idejében, így kimondottan jól járhattak azok a fogadók, akik a folyamatosan elérhető extra kínálatra is figyelmet szenteltek.

A magyar válogatott csoportmérkőzéseit illetően a legnagyobb figyelem a német-magyar meccset övezte a sportfogadók körében, a Tippmixen és a Tippmixprón beérkezett tétek tekintetében csak a spanyol- angol döntő bizonyult népszerűbbnek, de Szoboszlaiék mérkőzései közül a svájciak és a skótok elleni csoportmeccs is a top 10 legkedveltebb Eb-esemény közé tartozott.

Horváth Zoltán a nyereményekkel kapcsolatosan kiemelte, hogy az Európa-bajnokság alatt minden korábbi rekordot megdöntött a fogadási láz a Tippmixen és a tippmixpro.hu-n, a szelvényszámok több mint tíz százalékkal emelkedtek az Eb előtti időszakhoz képest. A magyar fogadók egyébként átlagban 500-1000 forinttal játszanak, ez az összeg azonban az Európa-bajnokság és hasonló futball-bajnokságok idején mintegy 2,5-szeresére emelkedik.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 420 267 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 135 855 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, a Raiffeisen Banknál 6,69%; a MagNet Banknál 6,76%,  a K&H Banknál 6,86%, az Erste Banknál pedig 6,89%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Az egyik legboldogabb tippmixelő egy kecskeméti játékos lehetett az Eb ideje alatt, aki 31-szer küldte játékba 4-es kötését, egyenként 3 000 forintos téttel, és így több mint 11 millió forintos nyereménnyel lett gazdagabb.

A tippmixpro.hu tavaly októberi megújulásával a nemzeti lottótársaság lényegesen kiszélesítette a tippelési lehetőségeket, így egy Eb-mérkőzésre nagyjából 900 fogadási eseményt kínált a kezdő sípszó előtt, és további több százat élőben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 3. kedd
Hilda
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?