25 °C Budapest
Zamárdi, 2023. augusztus 24.Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. A fesztivált augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Balaton-parti településen.MTI/Vasvári Tamás

Kiderült, brutál pénzt keresett tavaly Azahriah: nem semmi osztalékot vágott zsebre a magyar sztár

2024. július 17. 14:29

188 milliós osztalékot vett ki cégéből tavlay Azahriah. Az énekes a leghallgatottabb a magyar YouTube-on és a Spotify-on is, emellett 2024-ben csak a tripla Puskás Aréna koncert is megdobhatja a bevételeit.

304 milliós bevételt könyvelt el tavaly Azahriah cége, ebből 241 milliós nyereség maradt, amiből 188 millió forintot osztalékként kivett az énekes - írja a 24.hu. A Geminia Kft-t 2022-ben alapították, az első tört évben 60 milliós bevételt és 53 millió profitot termelt a kft.

Az idei év még ennél is nagyobb számokat fog hozni, hiszen három telt házas koncerttel töltötte meg a Puskás Arénát, illetve a YouTube-on és a Spotifyon is a leghallgatottabb előadó. Mint korábban beszámoltunk róla: csak a tripla koncert 600 milliós nyereséget hozott, korábbi bevallása szerint ez már olyan összeg számára, amit nem is igazán tud mire elkölteni.

vett drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket, ezen kívül pedig az életszínvonala fenntartására költ. Hogy hogyan kell bánni ennyi pénzzel, abban többen ellátták tanácsokkal Azahriaht, főként a menedzserei. " Ők mondták nekem hogy van az állampapír, meg hogy a lakás biztos pontot fog nyújtani az életben" - mondta a művész a CashTagben, amikor ruhakollekciója bemutatóján jártunk.

Címlapkép: Vasvári Tamás, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. augusztus 28. szerda
Ágoston
35. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?