27 °C Budapest
Egy fiatal latin-amerikai férfi focilabdával a kezében ül a kanapén, és mobiltelefont használ. Focimeccs közben online fogadásokat köt.

11 milliót kaszált az új magyar Tippmixkirály: mutatjuk, mivel lehetett ennyit nyerni

2024. július 16. 10:33

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság döntő meccse volt a legnépszerűbb fogadás az elmúlt egy hónapot tekintve a Tippmixen és a Tippmixprón a játékosok körében.  Egy játékos 11 millió forinttal gazdagodott az Eb ideje alatt.

Spanyolország győzelmével zárult a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. Az Anglia elleni fináléban az 1X2 fogadási lehetőségre a Tippmixen megtett fogadások 56 százaléka lett jó 2,40-es oddsért, míg az Eb győztesére vonatkozó hosszútávú fogadási lehetőség esetében a beérkezett tippek 20 százaléka érkezett a spanyolokra: ebben az esetben a záró odds 1,63, míg a legmagasabb nyereményszorzó 9,50 volt még a kontinensviadalt megelőzően.

A spanyolok vasárnap esti 2-1-es sikere a rendszerint népszerűnek bizonyuló „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” fogadási lehetőségre érkezett tippek 71 százalékát tette helyessé, 5,75-ös nyereményszorzó mellett. A „Gólszám 2,5” fogadási lehetőség esetében ennél is magasabb, 96 százalékos volt a találati arány, 2,31-es nyertes odds mellett. A finálé kapcsán is sokan választották a szögletekre és büntetőlapokra vonatkozó fogadási lehetőségeket: a „Szögletszám 8,5” piac „Több, mint 8,5” kimenetele 1,94-es nyertes oddshoz társult a beérkezett tippek 88 százaléka esetében.

A döntő első gólját Nico Williams szerezte – az ő találata 4,20-as nyertes oddshoz kapcsolódott –, míg a későbbiekben Cole Palmer és Mikel Oyarzabal volt eredményes. A torna legjobb játékosa is az Eb-győztes csapatból került ki: Rodri sikere 3,90-es záró oddshoz társult.

A legtöbb gólpasszt jegyző játékos pedig Lamine Yamal lett, akit egyben a torna legjobb fiatal játékosának is választottak. A Barcelona 17 éves támadója összesen négy gólpasszt jegyzett az Eb során, azon fogadóink pedig, akik őt jelölték meg győztesként, 1,66-os záró oddsnak örülhettek.

A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője, Horváth Zoltán szerint az egész torna során remekül szereplő spanyolok sikere a döntőben beváltotta fogadóink többségének várakozását.

Sokan számítottak arra is, hogy mindkét csapat szerez gólt a fináléban, ami szintén hibátlan tippnek bizonyult. A 2-1-es pontos végeredményre is számos fogadás érkezett, és a legalább három gólt váró játékosainknak sem kellett csalódniuk. Az Eb-döntő így nem csak kiemelkedő népszerűségnek örvendett, de szenzációs nyereményeket is jelentett fogadóinknak, akiket a közelgő olimpia alatt is színes kínálattal várunk, kiemelten fókuszálva a magyar versenyzőkre

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 676 013 millió forintot igényelnél 84 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 47 769 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 47 901 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- mondta Horváth Zoltán.

Ezt egy nagyvarsányi Tippmix-játékos szelvénye is alátámasztja, aki 5 000 forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással 635 850 forintot nyert. Egy budapesti Tippmix-játékos 2*3 000 forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással úgy nyert 2*342 540 forintot, hogy a döntősökre és a legjobb fiatal játékosra is tökéletes tippet adott le még a torna korábbi szakaszában.

A Tippmixprón megjátszott számos remek tippsorból pedig egy, a Fogadáskészítő funkció használatával játékba küldött szelvény bizonyult az egyik legjobbnak az elmúlt egy hónapban, miután a spanyol – francia elődöntő kapcsán összesen nyolc hibátlan tippet tartalmazott – 3 000 forintos tétre végül 753 000 forint lett a nyereménye fogadónknak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?