Itt az új Tippmixkirály: 6 milliót kaszált a magyar válogatott Eb-meccsén, elárulták, mire fogadott

Pénzcentrum2024. június 28. 10:26

Vargát gólkirálynak, Szoboszlait a torna játékosának jelölték rengetegen a magyar fogadók közül - mondták el a Szerencsejáték Zrt. sajtótájékoztatóján. A cég elárulta, hogy rekord született abban a tekintetben, mennyien fogadtak egy tornán belül a magyarok meccseire.

Varga Barnabást is komoly esélyesnek gondolták a magyar fogadók a Németországban rendezett labdarúgó Európa-bajnokság gólkirályi címére - ez derült ki a Szerencsejáték Zrt. mai sajtótájékoztatóján. Az állami szerencsejáték-társaságnál elmondták, hogy a gólkirályi címre a fogadók leginkább Cristiano Ronaldót, Romelo Lukakut és Kylian Mbappét tartották esélyesnek arra, hogy a legtöbb gólt szerzik majd a tornán.

Ennél is bátrabban húzták be a sportfogadók azt, hogy Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya lesz a legjobb játékos a tornán. Ezen a képzeletbeli listán csak Kylian Mbappé előzte meg, a harmadik pedig Jude Bellingham, a fiatal angol játékos lett.

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője elmondta: a cég online sportfogadási portálja, a Tippmixpro megjulása óta még jobban lehet azt látni, hogy komoly igény mutatkozik a gyorsabb játékra a sportfogadás területén is. A sportfogadók már régen nem csak "papíralapon" játszanak, hanem az interneten is, és igénylik, hogy olyan fogadások is legyenek, amik specifikusan a magyar játékosok teljesítményét érinti. Ezek a meccs közben, élőben is megfogadható eseményeket jelentik.

A vasárnapi, Skócia-Magyarország csoportmeccsen nagyot kaszáltak a fogadók: nem csak a magyar győzelemre, hanem még arra is érkeztek tippek, hogy Csoboth Kevin gólt szerez.

A legnagyobb nyereményt egy kecskeméti játékos könyvelhette el, aki a magyar győzelmet is rátette a szelvényére, és a játéknap végén 48 ezer forintot kockáztatva hatmillió forintot nyert.

A játékos nem csak a magyarok skótok elleni győzelmét, hanem a Svájc-Németország döntetlenjét is eltalálta, emellett még két másik kimenetel jött be neki. Négyes kötésben megjátszott szelvénye így több mint százszoros pénzt hozott.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azon nincs is mit csodálkozni, hogy a szerdán véget ért csoportkörben a négy leginkább "megfogadott" eseményből három a válogatott csoportmeccsei voltak. Pontos számokat nem közöltek, de annyit elárultak, hogy természetesen rekordszámú fogadás jött be erre a három magyar mérkőzésre.

Horváth Zoltán elárulta, hogy az Eb kezdete óta az átlagos tét 2,2-szeresére emelkedett ahhoz az átlagos összeghez képest, amivel a magyar fogadók játszani szoktak. Ez "normál" időszakokban 500 és 1 000 forint közötti összeget szokott egyszerre jelenteni.

Mivel a magyarok szereplése véget ért az Eb-n, a szakértők már természetesen a kieséses szakaszra koncentrálnak. Az Odds Központ szakértői szerint a legnagyobb esélye a német-angol döntőnek van a szorzók alapján, de komoly sanszot adnak arra is, hogy a spanyol vagy a francia válogatott érjen oda a fináléba.

Címkék:
szerencsejáték, sportfogadás, sport, fogadás, tippmix, foci eb, labdarúgás, szórakozás, eb, tippmixpro, szerencsejáték zrt,