28 °C Budapest
Közelkép egy fiatalemberről, aki focilabdával fogad az interneten az okostelefonjával.

Itt az új Tippmixkirály: 6 milliót kaszált a magyar válogatott Eb-meccsén, elárulták, mire fogadott

2024. június 28. 10:26

Vargát gólkirálynak, Szoboszlait a torna játékosának jelölték rengetegen a magyar fogadók közül - mondták el a Szerencsejáték Zrt. sajtótájékoztatóján. A cég elárulta, hogy rekord született abban a tekintetben, mennyien fogadtak egy tornán belül a magyarok meccseire.

Varga Barnabást is komoly esélyesnek gondolták a magyar fogadók a Németországban rendezett labdarúgó Európa-bajnokság gólkirályi címére - ez derült ki a Szerencsejáték Zrt. mai sajtótájékoztatóján. Az állami szerencsejáték-társaságnál elmondták, hogy a gólkirályi címre a fogadók leginkább Cristiano Ronaldót, Romelo Lukakut és Kylian Mbappét tartották esélyesnek arra, hogy a legtöbb gólt szerzik majd a tornán.

Ennél is bátrabban húzták be a sportfogadók azt, hogy Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya lesz a legjobb játékos a tornán. Ezen a képzeletbeli listán csak Kylian Mbappé előzte meg, a harmadik pedig Jude Bellingham, a fiatal angol játékos lett.

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője elmondta: a cég online sportfogadási portálja, a Tippmixpro megjulása óta még jobban lehet azt látni, hogy komoly igény mutatkozik a gyorsabb játékra a sportfogadás területén is. A sportfogadók már régen nem csak "papíralapon" játszanak, hanem az interneten is, és igénylik, hogy olyan fogadások is legyenek, amik specifikusan a magyar játékosok teljesítményét érinti. Ezek a meccs közben, élőben is megfogadható eseményeket jelentik.

A vasárnapi, Skócia-Magyarország csoportmeccsen nagyot kaszáltak a fogadók: nem csak a magyar győzelemre, hanem még arra is érkeztek tippek, hogy Csoboth Kevin gólt szerez.

A legnagyobb nyereményt egy kecskeméti játékos könyvelhette el, aki a magyar győzelmet is rátette a szelvényére, és a játéknap végén 48 ezer forintot kockáztatva hatmillió forintot nyert.

A játékos nem csak a magyarok skótok elleni győzelmét, hanem a Svájc-Németország döntetlenjét is eltalálta, emellett még két másik kimenetel jött be neki. Négyes kötésben megjátszott szelvénye így több mint százszoros pénzt hozott.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Azon nincs is mit csodálkozni, hogy a szerdán véget ért csoportkörben a négy leginkább "megfogadott" eseményből három a válogatott csoportmeccsei voltak. Pontos számokat nem közöltek, de annyit elárultak, hogy természetesen rekordszámú fogadás jött be erre a három magyar mérkőzésre.

Horváth Zoltán elárulta, hogy az Eb kezdete óta az átlagos tét 2,2-szeresére emelkedett ahhoz az átlagos összeghez képest, amivel a magyar fogadók játszani szoktak. Ez "normál" időszakokban 500 és 1 000 forint közötti összeget szokott egyszerre jelenteni.

Mivel a magyarok szereplése véget ért az Eb-n, a szakértők már természetesen a kieséses szakaszra koncentrálnak. Az Odds Központ szakértői szerint a legnagyobb esélye a német-angol döntőnek van a szorzók alapján, de komoly sanszot adnak arra is, hogy a spanyol vagy a francia válogatott érjen oda a fináléba.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 30. vasárnap
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 30. 16:06
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem