27 °C Budapest
Két ember, üzletasszony anya és kisfia fia együtt a modern irodában, otthon. Együtt sportfogadnak online.

Ez ám a profi sportfogadás: egy ezresből majdnem másfél milliót kaszált egy magyar a Tippmixen

2024. június 20. 20:33

Töretlen a magyar csapatok népszerűsége a Szerencsejáték Zrt. fogadási oldalain annak ellenére, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Magyarország vereséget szenvedett Németország ellen. Az elmúlt napok legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvénye egy Bács-Kiskun megyei játékosé, aki 1 000 forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással majdnem 1,5 millió forintot nyert.

Közleményében a Szerencsejáték Zrt. azt írja: a magyar válogatott második csoportmérkőzését is kiemelt fogadói érdeklődés övezte, sőt, a jelenlegi adatok szerint az Eb eddigi legnépszerűbb találkozója volt a Tippmixen, megelőzve a Svájc elleni találkozót is.

Bár Szoboszlaiék az első fordulós vereséget követően a németek ellen jobban teljesítettek, végül 2-0-ra győztek a házigazdák.

A magyar csapat találkozóit jellemzően mindig kiemelt érdeklődés övezi a sportfogadók részéről, a felkészülési meccseket követően pedig az Európa-bajnokságra ez hatványozottan igaz. A megtett fogadások alapján kijelenthető, hogy Szoboszlai Dominik, Sallai Roland és az FTC támadója, Varga Barnabás a legnépszerűbbek játékosaink körében, így a hozzájuk kapcsolódó fogadási lehetőségekre tippelnek nagyobb kedvvel, emellett természetesen továbbra is gyakoriak a gólszámokra, a szögletekre, valamint lapokra megtett tétek is

- mondta Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője.

Érdekesség, hogy az új fogadási piacok közül a „magyar kapus(ok) védéseinek száma 3,5” sor ezúttal is kedvelt volt, ráadásul a helyes kimenetelt („Több, mint 3,5”) közel 100 százalékban eltalálták fogadóink, jutalmuk pedig 1,40-es odds lett - köszönhetően annak, hogy Gulácsi Péter négy védést is bemutatott a meccsen. A Tippmixprón az egyik Oddsrakéta ajánlat a sarokrúgásokra fókuszált, az erre fogadóknak sem kellett sokat izgulniuk, hiszen a 2,15-ös oddsról megemelt „Legalább 10 szöglet lesz a mérkőzésen” piac 2,75-ös szorzóért volt fogadható, és már az első félidőben nyertessé vált.

A „Hendikep 0:1” fogadási sornál a tippek 77 százaléka érkezett arra, hogy legalább kétgólos különbséggel nyer a házigazda – 1,77-es oddsért. Voltak olyan sportfogadók is, akik eltalálták, hogy Musiala, illetve Gündogan gólt szerez a meccsen, előbbi találata 2,16-os, utóbbié 2,55-ös szorzót jelentett. A pontos végeredmény eltalálása ezúttal akár 6,50-es oddsot is érhetett, míg a „Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény” piacra jó tippet leadók („Németország 1:0/Németország 2:0”) 12,50-es szorzóval kalkulálhattak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Kiemelkedő szelvényekben ezúttal sem volt hiány: egy mezőkövesdi Tippmix-játékos 2 000 Ft-os téttel, 4-es kötés típusú fogadással 399 840 Ft-ot nyert, miután szelvényén remekül tippelte meg azt is, hogy Magyarország legalább 7 szögletet elvégezhet a meccsen – 20,00-s nyereményszorzóért.

Az elmúlt napok legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvénye pedig egy kunfehértói játékosé, aki 1 000 Ft-os téttel, 7-es kötés típusú fogadással 1 337 952 Ft-ot nyert.

A Tippmixen és a Tippmixprón természetesen már elérhető a Skócia – Magyarország találkozó, amelyen Marco Rossi együttese még kiharcolhatja a továbbjutást, és persze újfent kiemelkedő fogadási kínálatból válogathatnak a sportfogadók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 27. csütörtök
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem