The womans hand is using the remote control to press to watch the program on television.

Elképesztő filmekkel dobbant a SkyShowtime: ezeket tényleg kér lenne kihagyni

2024. június 3. 18:33

A SkyShowtime most bejelentett saját gyártású sorozatai között szerepel egy dokumentumfilm is a sportlegendáról, Schmeichelről.

A streaming platform megerősítette, hogy még ebben az évben számos új, sztárok nevével fémjelzett film és sorozat érhető el az előfizetők számára. A dokumentumfilmek terén is bővítette kínálatát a SkyShowtime Original Schmeichel című koprodukcióval. A futball óriása - Peter Schmeichel a Premier League történetének legtöbbet kitüntetett és minden idők egyik legnagyobb kapusa. Tagja volt annak a figyelemre méltó dán esélytelen csapatnak, amely 1992-ben megnyerte az Európa-bajnokságot, majd Sir Alex Ferguson vezetése alatt a Manchester United legsikeresebb korszakában a Manchester United egyik sziklája lett. A dokumentumfilm egy hihetetlen családi történet a sikerről, a kudarcról és a visszatérésről, amely dokumentálja Schmeichel elképesztő 22 éves pályafutásának magasságait és mélypontjait.
 
Klitschko: More Than a Fight: az elismert filmrendező, Kevin Macdonald nevéhez fűződő film a SkyShowtime előfizetőinek eddig soha nem látott betekintést nyújt a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir pályájába, akik együttesen több mint egy évtizeden át voltak a sportág koronázatlan királyai. A nagyjátékfilm Vitalij útját követi nyomon a ringtől a politikai csatatéren át országa fővárosának védelméig.
 
A további exkluzív sorozatok közül érdemes kiemelni a The Day of the Jackal című 10 részes adaptációt, amely Frederick Forsyth korszakalkotó regénye és az azt megfilmesítő 1973-as Universal Pictures-alkotás alapján készült sorozat. Az ikonikus thriller kortárs újragondolásában az Oscar-, Tony- és BAFTA-díjas Eddie Redmayne alakítja a Sakál, a páratlan és láthatatlan magányos bérgyilkos szerepét, Lashana Lynch pedig Bianca, a kitartó MI6-ügynök bőrébe bújik, aki könyörtelen, az egész világra kiterjedő embervadászatot hirdet ellene. Úrsula Corberó, a La Casa De Papel (A nagy pénzrablás) című világsiker sztárja a sorozatban Nuriát alakítja, aki közel áll a Sakál szívéhez, de a nőnek fogalma sincs arról, ki is ez a férfi valójában.
 
Az Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan nevéhez köthető filmek gyűjteménye tovább bővül: a platform azt is megerősítette, hogy a Landman még ebben az évben, kizárólag előfizetői számára érhető el. A mai olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szóló alkotás főszereplői az Oscar-díjas Billy Bob Thornton és a Golden Globe-jelölt Demi Moore.
 
Bejelentették a The Donovans című sorozat érkezését. A 10 részes drámai sorozat alapjául a Top Boy (Nagykutya) alkotója, Ronan Bennett által írt Ray Donovan című sikersorozat szolgál. Guy Ritchie rendezőként és vezető producerként működött közre.

A Schmeichel mellett a saját gyártású sorozatai a spanyol Las Pelotaris 1926 és a Mamen Mayo sorozattal is bővülnek. A streamingszolgáltató emellett a közelmúltban kihirdette a saját gyártásban készült Śleboda című lengyel sorozat szereplőgárdáját. A forgatás áprilisban kezdődött. Ez az első olyan helyi megrendelésre készült, saját gyártású produkció, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek.

Az említett műsorok azon saját gyártású sikersorozatok sorát bővítik, amelyek a platform 2023-as indulása óta készültek. A listán többek között olyan alkotások szerepelnek, mint a Bosé, Codename: Annika, Fleeting Lies (Múlandó hazugságok), Los Enviados (A küldöttek), Poker Face, The Curse, The Invisible Ladies, The Winner (A győztes), Veronika és a Warszawianka.

A  kínálatukban megtekinthető sikerfilmek lenyűgöző gyűjteménye világhírű sztárokat felvonultatóújdonságokkal gyarapodik, köztük olyan alkotásokkal, mint a: Bob Marley: One Love, Bajos csajok, Kacsalábon és a legjobb film kategóriában Oscar-jelölt Téli szünet. A premierek pontos dátumát később jelentik be.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Standard előfizetés reklámokkal csomag ára havi 1999 Ft, a Standard, reklámmentes előfizetés ára pedig havi 2790 Ft. A Standard előfizetés reklámokkal támogatott, míg a Standard Plus továbbra is reklámmentes marad.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 7. 19:17