12 °C Budapest
Professional microphone in Radio studio

Óriásit kaszált cégével Sebestyén Balázs: vaskos osztalék kifizetéséről döntött a rádiós

2024. május 31. 12:19

147 milliós osztalékot vett ki cégéből Sebestyén Balázs. A rádiós Phova Kft.-je tavaly 460 milliós árbevétel mellett 150 millió forintnyi adózott eredményt élrt el. A vállalkozásnak 3 alkalmazottja volt, eggyel több, mint a megelőző években.

150 897 000 forintos adózott eredménnyel zárta 2023-at Sebestyén Balázs cége, a Phova Kft. A friss beszámolóból kiderült, hogy a műsorvezető vállalkozása 460 207 000 forint árbevételt realizált tavaly. Mindkét mutató csökkent 2022-höz képest, amikor 503 milliós árbevétel mellett 176,7 millió forint adózott eredményt jelentett Balázs cége.

A Kft.-nek 3 alkalmazottja volt tavaly, eggyel több, mint amennyi 2022-ben és 2021-ben volt. Személyi jellegű ráfordításokra 36,6 millió forint ment el összesen, azaz egy alkalmazott átlagosan 1 millió 16 ezer forintot keresett a cégben. Emellett a rádiós vállalkozásának kötelezettségei a felére csökkentek, már csak 47,6 millió forintot tett ki ez a tétel, 2022-ben még több mint 95 millió forint volt.

A mellékelt határozat szerint Sebestyén Balázs a 150 milliós adózott eredmébnyből 147 milliót ki is vett osztalékként.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 39. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/39. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 40. héten több mint egy milliárd lesz a főnyeremény.

Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 5. szombat
Aurél
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. október 5. 19:26