Toronto, ON, Canada - August 2, 2022: Ed Mirvish Theatre entrance currently showing a production of Harry Potter and the Cursed Child

A Harry Potter rajongóknak határ a csillagos ég: luxusingatlan áráért kelhet el az első kötet borítója

2024. május 10. 09:55

Rekordáron fog gazdát cserélni és ezzel a legdrágább Harry Potter emléktárggyá válik - áll a Luxury Launches cikkében.

A Harry Potter-emléktárgyak a rajongók számára a világot jelentik. Az első Harry Potter-könyv eredeti borítójának eladása közel 600 000 dollárért, vagyis 206 millió 400 ezer forintért történhet. Igen, ez egy csillagászati ár, és amikor lecsap a kalapács, ez lesz a legmagasabb előérték, amit valaha Harry Potterrel kapcsolatos tárgyra adtak - állítja a Sotheby's aukciósház.

A Sotheby's New York-i aukciósházában kerül árverésre Thomas Taylor eredeti akvarellrajza az 1997-ben megjelent bestsellerhez, a Harry Potter és a bölcsek kövéhez. A közel három évtizeddel ezelőtt a Harry Potter és a bölcsek kövéhez készült illusztrációt először 2001-ben bocsátotta árverésre a londoni Sotheby's. A kép 107 ezer dollárért kelt el, ezzel pedig már akkor is franchise-rekordot döntött. A művet a „The Library of Dr. Rodney P. Swantko” nevű aukció keretében adják majd el újra, 2024. június 26-án.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem