Kifakadt Nagy Zsolt: új munka után nézhet a magyar sztárszínész, haldoklik a tévés karrierje

Kifakadt Nagy Zsolt: új munka után nézhet a magyar sztárszínész, haldoklik a tévés karrierje

2023. november 15. 18:03

A 30 éve a pályán lévő színész, Nagy Zsolt a Nők lapjának adott interjújában beszélt karrierjéről és őszintén vallott a magánéletéről is. 

Nagy Zsolt 30 éve van már a színész szakmában, most mégis a pályaváltást latolgatja. Az interjúban kitért a családjára és arra is, hogy hogyan áll most a karrierje. A színésznek is az élete része volt a művészet, felesége Oltai Kata egy ismert művészettörténész-kurátor. Nagy Zsolt jelenleg 5 gyermek édesapja, ebből három korábbi házasságából.

Legidősebb fia, 20 éves és Amerikában él. A családi életéről így nyilatkozott a színész: 

„Falkaszellemben élünk. Mi vagyunk a falkavezérek, és ők a falka többi tagjai, akik mindenhova jönnek velünk, és látják, mit csinálunk. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, mi így tudjuk csinálni. A figyelemről szól és a törődésről. Ha ebből valamennyit is magukba szívnak, hasznos tagjai lehetnek a társadalomnak”

– mesélte a lapnak a színész, aki kiemelte, nagyon támogatja, hogy sportoljanak a gyerekei, hiszen ezáltal sokat megtudhatnak saját magukról. Ugyanakkor Zsolt az élsportnak mégsem híve. „A sportnak az egészségmegőrzésről kellene szólnia, nem az embertelen teljesítményekről. Valójában most az egész világ ilyen. »Érj föl a csúcsra.« És ott mi lesz? Baromira egyedül leszel” – fejtette ki Zsolt, majd rátért a karrierjére is.

A színész még mindig a fiatal éveiből merít erőt, ami átsegíti őt a nehéz helyzeteken, amikor úgy érzi, nem kap elég lehetőséget. „Ez a tíz év erőt ad nekem a legrosszabb napjaimon is, amikor azt érzem, engem most kikerülnek, nem adnak lehetőséget, nem akarnak velem dolgozni, nem érdekli őket Nagy Zsolti. Lehet, hogy váltok majd az életemben, és nem foglalkozom se a színházzal, se a filmmel.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mert filmet nekem nem adnak, a tévés munkám haldoklik

– mondta Zsolt a lapnak, majd elárulta, hogy egyelőre biztosan nem folytatódik a Mellékhatás című sorozat, amelynek ő az egyik szereplője, mert túl drága. A színházzal kapcsolatban elárulta, hogy egy hónapban körülbelül tíz estén játszik. A színész egyébként szerepet kapott a hamarosan debütáló, Éger című filmben, aminek az előzménye a Tantrum című kisjátékfilm, amelyben a színész egy egysnittes, 40 perces monológja látható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 7. vasárnap
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 6. 19:22
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem