17 °C Budapest
Nő haját fonó személy

Ennyiért adja ki tönkrement hajas szalonját Kulcsár Edina: van baj a celebkirálynő háza táján

2024. szeptember 28. 10:01

Kiadóvá vált Kulcsár Edina egyik budapesti szalonja. A hirdetés szerint a celeb havi 220 ezer forintos áron adná ki a hajdani hajfonószalont.

Nemrég felkerült egy ingatlanos oldalra, Kulcsár Edina bizony egy újabb tönkrement üzlethelyiségét adná ki – szúrta ki egy szemfüles Redittező. A hirdetést mi is megtaláltuk, és ebből kiderül, hogy a Budapest 13. kerületében található szalont a celeb havi 220 ezer forintos áron hirdeti. A helyiség alapterülete 27 négyzetméter, és igazából szépségipari tevékenységre a legalkalmasabb, de a hirdetés szerint irodának is berendezhető.

Viszont a bérlésnek minimum egy évre kell szólnia, és a szerződés megkötésével egy időben 1 havi bérleti díjat kell kifizetni 2 havi kaucióval, ami összesen így kezdésnek 660 ezer forint. Az üzlet november elsejétől válik kiadóval.

Forrás: ingatlan.comForrás: ingatlan.com

Rájár a rúd Kulcsár Edina bizniszére

Kulcsár Edina, aki maga is megszállott hajfonó, még 2017-ben indította hajfonással foglalkozó cégét a BraidMeAndMore-t, azóta azonban több üzlethelyisége is bezárt. Most a 13. kerületi szalon bezárása után igazából már csak 3 helyen van jelen: Budapesten egy üzlet, illetve 1-1 üzlettel Kecskeméten és Győrben.

A vállalkozásnak egyébként a 2023-as üzleti éve nem sikerült a legjobban. A hivatalos bevallás szerint a celebkirálynő összes bevétele 47 százalékkal csökkent 2022-2023 között. Igaz, azért 10 millió adózott eredményt így is ki lehetett venni az év végén. Viszont ez meg sem közelíti a 2022-es 68 millió forintot.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 28. szombat
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?