14 °C Budapest
Exhausted woman driver feeling headache, sitting inside her car, applies bottle of water to forehead, hot weather. Tired female stop after driving car in traffic jam. Blood pressure, heat concept.

Másodfokú riasztást adtak ki a hőség miatt: ezekben a vármegyékben elviselhetetlen lesz az idő

2024. augusztus 26. 08:21

Hétfőn napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, helyenként záporral vagy zivatarral. Az ország különböző részein változatos szélerősségre és 29-35 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Hétfőn túlnyomórészt napos időre számíthatunk, az égen fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg. Az ország középső részén kis eséllyel alakulhat ki egy-egy zápor vagy zivatar. A Dunántúlon az északnyugati, míg a Tiszántúlon és az Északi-középhegység keleti felében az északi, északkeleti szelet élénk, olykor erős lökések kísérhetik, különösen a Bodrogköz, az Északnyugat-Dunántúl és a Balaton térségében.

A nap folyamán a hőmérséklet 29 és 35 fok között alakul, de a Dél-Alföldön ennél akár egy-két fokkal magasabb is lehet a forróság. Késő estére a hőmérséklet 23 és 30 fok közé csökken, délen várhatóan ekkor is melegebb lesz.

A HungaroMet Zrt. figyelmeztetést adott ki zivatarok és magas középhőmérséklet miatt néhány vármegyére, kiemelve a szélsőséges időjárási körülményeket.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 13. péntek
Kornél
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?