Elmaradtál a számlákkal? Most Te is kérhetsz részletfizetést

Pénzcentrum2012. március 13. 16:30

A hosszú távú számlafizetési nehézséggel küzdő ügyfelek megsegítésére kiszélesíti az E-ON azoknak az ügyfeleknek a körét, akik részletfizetést igényelhetnek - olvasható a társaság közleményében.

A társaság döntése szerint az akció keretén belül, az igénylési feltételek könnyítésével, kiszélesítik azoknak az ügyfeleknek a körét, akik részletfizetést igényelhetnek. Ezt a március 15. és június 15. között igényelhető méltányossági részletfizetési lehetőséget a lakossági fogyasztóinak ajánlja fel a társaság, melynek igénybevételével az érintett ügyfelek könnyebben rendezni tudják tartozásukat.

A méltányossági részletfizetési lehetőség nem csak azoknak az ügyfeleknek jelent segítséget, akik ezen akció keretében az eddigi 4 hónapnál hosszabb időre kaphatnak részletfizetési lehetőséget, hanem azoknak is azonnali segítséget nyújt, akik közvetlenül kikapcsolás előtt állnak. Amennyiben a kikapcsolás előtt álló ügyfelek lejárt esedékességű tartozásuk 50 százalékát egy összegben megfizetik, a fennmaradó részre a szolgáltató 3 havi részletfizetési lehetőséget biztosít.

 

Címkék: