A TóPARK nyerte "Az év ingatlanfejlesztője" díjat

Pénzcentrum
2008. február 11. 13:55

A Magyar Ingatlanszövetség idén is kiosztotta a legrangosabb, ingatlanfejlesztők körében odaítélhető szakmai elismerést, "Az év ingatlanfejlesztője" díjat. A kitüntetést a szakmai szervezet 2008. február 9-i Ingatlanbálján a TóPARK ingatlanfejlesztés képviselője, a Walker and Williams Investment Group alelnöke, Petrovszky Gábor vehette át.

Az ingatlanszakma érdekképviseletét ellátó Magyar Ingatlanszövetség 2003-ban hozta létre "Az év ingatlanfejlesztője" díjat, mellyel a hazai ingatlanfejlesztők legjobbikát tüntetik ki évről évre. 2007-ben is számos fejlesztő vállalta a megmérettetést, így közel 10 pályázat érkezett be a szövetséghez. A kuratórium döntése alapján a TóPARK fejlesztője, a Walker and Williams Investment Group hozta el a 2007-es év szakmai díját.

A TóPARK egy olyan egyedi koncepció kidolgozásával vívta ki az elismerést, amely komplexitásával és világszínvonalú megvalósításával tűnt ki a versenytársak közül. A fejlesztő pályázatában "városközpont küldetését" hangsúlyozta. A TóPARK, nem csupán egy épület komplexum, hanem egy olyan élettér, amely egy sikeres belvárosi közösséget modellez. Előnye abban rejlik, hogy a belváros zsúfoltságával és egészségtelen környezetével szemben teret, kitűnő életminőséget, egyedülálló látképet, kultúrát és változatosságot biztosít az ott élőknek, dolgozóknak. A TóPARK koncepcióját úgy fejlesztették ki, hogy az elébe menjen a bérlők igényeinek, egyszerre biztosítsa az egészséges, zöld környezetet, és a városi lét előnyeit.

A TóPARK elhelyezkedése szempontjából szintén kivételes helyzetben van. Budapest nyugati kapujában, három kulcsfontosságú autópálya találkozásánál fekszik, továbbá egy Margitsziget-méretű tó található a területén. A 140 hektárnyi területen innovatív irodák, modern bérlakások, színvonalas szolgáltató egységek, sport- és rekreációs komplexum, valamint Közép-Kelet-Európa legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja kap majd helyet, egyedi építészeti megoldásokat alkalmazva.

A TóPARK kiváló megközelíthetősége miatt is kivívta a kuratórium elismerését, hiszen saját autópálya lehajtók épülnek hozzá, és tömegközlekedési eszközökkel már ma is - busz, vonat - gyorsan és egyszerűen lehet megközelíteni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A TóPARK a szakma elismerése mellett a bérlők érdeklődését is azonnal magára vonta, így lehetséges, hogy az elmúlt egy évben közel 25 ezer négyzetméter került kiadásra, és a terület felére is előjegyzések vannak.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?