Empty hospital corridor

Hazatért a bőnyi iskolai késelés áldozata: „csak a kórházban tudtam meg, hogy megkéseltek”

2024. május 8. 15:16

Elképesztő csoda történt: mindössze nyolc nap után hazatérhetett a bőnyi Szent István Általános Iskolában megkéselt diák – értesült a Blikk. Horváth Mirella most végre az otthonában, családja körében, nyugodt körülmények között gyógyulhat tovább.

Múlt hétfőn még nagy volt a felháborodás, amikor a hatodik osztályos diák majdnem életét vesztette, miután osztálytársa, B. Katalin váratlanul egy 25 centiméteres konyhakést döfött a hátába a szünetben. Kiderült, hogy a támadó korábban halállistát vezetett a javítóintézetben, pirossal jelölve azokat, akiket meg akar ölni.

Hála Istennek, most már sokkal jobban vagyok, és örülök, hogy végre hazaérhettem. Két műtéten is átestem, de már nem érzem fájdalmakat, és normálisan tudok lélegezni” – mondta boldogan Mirella, aki Rétalapon él, és édesanyjával beszéltünk telefonon. A lány továbbá kifejtette, hogy 

ugyanabba az iskolába már nem szeretnék visszamenni, másik helyre akarok járni. Tudom, hogy Katát már eltávolították onnan és már nem tudna nekem ártani, de félek, hogy a traumák újra előjönnek. Három emberre emlékszem, hogy a támadás idején bent tartózkodtak a teremben, de kiderült, hogy heten voltak. Miután megtörtént, sokkos állapotba kerültem, fel sem fogtam, mi történt. Csak a kórházban tudtam meg, hogy megkéseltek

– mesélte a megtámadott gyermek. Arról fogalma sincs, miért válhatott célponttá.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm