16 °C Budapest
A female online shopper takes delivery of her new television and lifts it carefully from its protective packaging inside her modern home

Itt az eMAG óriási bejelentése: komoly változás jön az óriáswebáruházban, sok vásárló örülhet

2024. július 9. 20:32

Június hónapban háztartási nagygépet, okostelefont és tévét vettek részletre a legtöbben azok közül, akik az áruhitelt választották. Az új partnerséggel az eMAG a Cetelem és a Cofidis áruhiteleit egészíti ki új konstrukciókkal. Az eMAG Magyarország stratégiai partnerséget kötött az OTP Bankkal. 

A részletfizetést kínáló új szolgáltatás az eMAG által értékesített termékekre vonatkozik, az online zajló igénylési folyamatot követően lehet igényelni. A bevezető kampány keretében az OTP 4 és 20 hónapos futamidejű konstrukciói 0%-os THM-mel érhetőek el az oldalon - más, kamatos ajánlatokkal egyetemben.

A forgalmazott termékek esetében elérhető áruhitellel történő részletfizetés mobil vagy asztali böngészőből egyaránt elvégezhető. A felhasználók a termék kosárba helyezését követően, a fizetési folyamat során választhatják ki az áruhitellel való fizetést. Azok számára, akik a személyes ügyintézést részesítik előnyben, az áruhitelre történő vásárlás az eMAG budapesti Etele Plázában lévő zászlóshajó üzletében is elérhető - a digitálisan felkészült vásárlók személyes ügyintézés esetében is papírmentesen intézhetik az igénylést.

Az áruhitelek bevezetésétől számított első két júniusi héten a legtöbben háztartási nagygépet, okostelefonot és televíziót rendeltek. A notebookok és háztartási kisgépek részletre történő vásárlása szintén népszerű volt az ügyfelek körében. A portál tapasztalatai szerint a nyár beköszöntével nőtt a legjelentősebben a hitelre vásárolt okostelefonok aránya: ez nem meglepő, hiszen a nyaralók közül sokan most vásárolnak olyan új készülékeket, amelyek jobb akkumulátor-üzemidőt kínálnak, vagy jobb minőségű fotók és videók rögzítésére alkalmasak.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. október 6. 08:11
Anno Rómában, annak is köztársaságkorában a magasabb állami közhivatalok ellátásáért nem járt fizeté...
MEDIA1  |  2024. október 5. 19:54
Tömegtüntetést tartott Magyar Péter és a Tisza Párt az MTVA Kunigunda útján található székháza előtt...
ChikansPlanet  |  2024. október 4. 14:29
Az Európai Unió más tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is folyamatosan emelkedik a csomagolási...
Kiszámoló  |  2024. október 4. 08:30
Magyarország költi az egyik legkevesebbet GDP arányosan a nyugdíjasokra, egyedül Málta költ kevesebb...
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 7. hétfő
Amália
41. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?