8 °C Budapest
Orvosi MRI Scan digitális képernyőn egészség rák tüdő orvos

Rákbetegségéről vallott Szentesi Éva: ezt közölte vele az orvos, így van most az író

2024. október 14. 21:03

Jó hírt kapott orvosától Szentesi Éva: a CT nem mutat daganatot - írja a 24.hu.  

Szentesi Éva írónő újabb győzelmet aratott a rák elleni küzdelmében, derül ki legfrissebb blogbejegyzéséből. Az írónő, aki harmadszorra néz szembe a betegséggel, májusban szembesült azzal, hogy ismét daganatot fedeztek fel nála.

A kezelések néhány hete kezdődtek meg, és a legutóbbi vizsgálatok rendkívül biztató eredményt hoztak. Szentesi beszámolója szerint orvosa, akit csak "Professzorként" emleget, telefonon tájékoztatta őt a jó hírről: a CT-vizsgálat nem mutatott ki daganatot.

Az írónő megosztotta olvasóival a Professzorral folytatott beszélgetés egy részletét: "Ez a legjobb hír, ennél jobbat nem tudok. Na, most örüljön kicsit" - idézte az orvos szavait. Szentesi azonban óvatos optimizmussal fogadta az információt, tekintettel arra, hogy még a terápia hatása alatt áll és nem érzi jól magát.

Bár a vizsgálat negatív eredményt mutatott, Szentesi tisztában van azzal, hogy ez nem jelenti automatikusan a teljes gyógyulást. Lehetséges, hogy még vannak tumoros sejtek a szervezetében, amelyeket "el kell altatni", ezért a kezelések folytatódnak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az írónő hangsúlyozta, hogy bár örül a pozitív fejleménynek, igyekszik reálisan értékelni a helyzetet. Továbbra is óvatos marad és vigyáz magára, tudván, hogy még hosszú út áll előtte. Szentesi hozzáállása példaértékű: nem bízza el magát, de a remény és az elővigyázatosság egyensúlyát igyekszik megtalálni ebben a nehéz időszakban.

 

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 14. hétfő
Helén
42. hét
Október 14.
Kolumbusz-nap
Október 14.
Steve Jobs nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?