22 °C Budapest
Banana on cutting mat on white background

Milyen 20 centiméter? Lehullt a lepel a magyar férfiak legnemesebb titkáról

2024. szeptember 23. 14:28

Az egyik legnagyobb hazai társkereső 2015-óta minden évben utánajár és Google Trends mutatói segítségével, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt. Az oldal munkatársai most ismét a nyilvánosság elé tárják a kutatás eredményeit, hogy tavaly nyár óta mely városokban mozdult rá igazán a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben és úgy tűnik ez idén tovább erősödött.

Nemrég egy brit férfi azzal rukkolt elő, hogy ő a tulajdonosa a legnagyobb méretű pénisznek, ezért egy brit székhelyű, gyógyszereket forgalmazó cég kutatói utánajártak, hogy a világ férfi populációja milyen átlagos péniszmérettel rendelkezik. Google adatokat használták fel az országokat rangsoroló eredményhez, de hozzá kell tennünk, hogy ezek az adatok inkább a férfiak saját bevallásán alapultak. Az első tíz helyezett között főleg Dél-Amerikai és Afrikai országok szerepelnek, 15-17 cm körüli átlaggal. A lista élén Ecuador áll 17,61 cm-es mérettel, míg sereghajtóként Kambodzsa zárja a sort 10,04 cm-es átlagával. Ezen a listán Magyarország a 14,99 cm mérettel az elég jónak számító 28. helyezést érte el.

A Szexrandi munkatársai az adatokon felbuzdulva szerették volna bevonni az oldal férfi társkeresőit, hogy a saját erekciós állapotban levő péniszméretükkel hozzájáruljanak egy fontos, társadalmi célokat szolgáló kutatáshoz, és megtudjuk Magyarország legnagyobb szexpartnerkereső oldala milyen értékeket mutat az átlagos péniszméretet illetően. A kérdőívet közel 1500 szexpartnerkereső töltötte ki: az oldal férfi felhasználói, úgy tűnik, überelik 2 centivel az országos átlagot is a 17,09 centiméteres péniszmérettel. Nem annyira meglepő, de érdekes eredménye még a kérdőívnek, hogy az életkor előrehaladtával csökken az erekció mérete.

Itt néznek a legtöbben pornót

A tavalyi első helyezett a Békés vármegyei Kondoros lett, de idén a listára sem tudott felkapaszkodni. Az idény pornó fővárosa egy Zala vármegyei község, Nemesrádó lett. Tavaly nyár óta itt mozgatta meg a lakosságot legjobban a szex iránti érdeklődés a neten. Az első három pornófogyasztó helyezett közé még két Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei település Tiszaszentimre és Fegyvernek került be.

A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település, Csenger, Piricse és Nagyhalász is felkerült. Érdekesség, hogy Nagyhalász tavalyhoz képest javított a helyezésén és a 9.-ről a 7. helyre kapaszkodott fel. Nyugat-Magyarországot még két település képviseli a listán, Regöly Tolnából és Kiskorpád Somogyból. Budapest továbbra is messziről lemarad a listáról, itt továbbra is más módon próbálják inkább kielégíteni a szenvedélyüket a szexéhesek.

1. Nemesrádó – Zala vm.

2. Tiszaszentimre – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

3. Fegyvernek – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

4. Csenger – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

5. Pétervására – Heves vm.

6. Regöly – Tolna vm.

7. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.

8. Kiskorpád – Somogy vm.

9. Piricse – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.

10. Tiszaföldvár – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 23. hétfő
Tekla
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. szeptember 23. 14:02