14 °C Budapest
Budapest, 2018. március 2. Bánovits Vivianne (b) Vöröskarom és Molnár Gusztáv (j) Fülig Jimmy szerepében a Rejtõ Jenõ mûvei alapján készült, A piszkosak címû bohózat próbáján a budapesti Karinthy Színházban 2018. március 1-jén. A darabot Scherer Péter rendezésében 2018. március 2-án mutatják be.MTI Fotó: Mónus Márton

Az ország szeme láttára csúszik le a magyar sorozatsztár: kukák mellett alszik az összevert fejű színész

2024. augusztus 29. 11:02

Egy éve annak, hogy Molnár Gusztáv színész egy komlói elvonón töltött 265 nap után újra hírt adott magáról, azt állítva, meggyógyult és végleg leszámolt az alkohollal - írja a Blikk. Ugyanakkor most minden jel arra mutat, hogy a Drága örökösök 36 éves, egykoron ünnepelt sztárja visszaesett.

Egy évvel ezelőtt még úgy tűnt, Molnár Gusztáv színész sikeresen legyőzte alkoholproblémáit. A 36 éves művész 265 napot töltött egy komlói rehabilitációs intézetben, és azt állította, végleg szakított az alkohollal. Azonban a közelmúltban készült megdöbbentő felvételek arról tanúskodnak, hogy a Drága örökösök egykori sztárja visszaesett, és ismét az ital rabja lett.

A szerkesztőségünkhöz eljutott képek tanúsága szerint Molnár Gusztáv a budapesti Corvin-negyedben, az utcán aludt egy szemetes konténer mellett. A járókelők döbbenten figyelték a földön fekvő színészt, aki láthatóan erősen ittas állapotban volt. A helyszínen tartózkodó szemtanúk szerint ez nem egyedi eset, az utóbbi időben többször is látták a környéken erősen ittas állapotban.

Egy olvasónk részletesen beszámolt a történtekről:

Először a Corvin Pláza előtt ült a kockákon, láthatóan összevert fejjel. Később átment a szemközti grillcsirkéshez, majd az ott lévő kuka mellett lefeküdt. Megágyazott magának, azaz letette a feje alá a kezében lévő papírzacskót és lefeküdt aludni.

A helyzet súlyosságát jelzi, hogy végül mentőt kellett hívni a színészhez. Információink szerint Molnár Gusztáv egyelőre elutasítja a felajánlott segítséget. Barátai próbáltak neki új helyet találni egy rehabilitációs intézetben, de ő az italt választotta. Úgy tűnik, munkahelyi és párkapcsolati problémái újra a mélybe sodorták.

Egy közeli ismerős elmondása szerint:

Nagyon kevesen maradtak mellette, mindössze egy-két ember az, aki még próbálja őt kihúzni ebből a helyzetből. Az egyikük nemrég elintézett neki egy újabb lehetőséget, pár nappal ezelőtt kellett volna egy elvonón jelentkeznie, de nem jelent meg.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Molnár Gusztáv korábban nagy reményekkel tekintett a jövőbe. Tavaly szilveszterkor ezt írta közösségi oldalán: "Bármilyen nehéz és rögös is az út, minden nap megküzdök azért, hogy újragondoljam és újraépítsem magam." Sajnos úgy tűnik, ez a küzdelem most kudarcba fulladt.

Zacher Gábor toxikológus, mentőorvos a helyzetet értékelve elmondta:

Alapvetően az alkoholbetegségből nem lehet felépülni, egy alkoholistának mindössze absztinens periódusai vannak, ami lehet, hogy két hónapig, de az is lehet, hogy tizenöt évig tart, ám soha nem mondhatja magát teljesen gyógyultnak.

A szakember hangsúlyozta az Anonim Alkoholisták csoportjának fontosságát, különösen akkor, amikor a család is elfordult az alkoholistától. "Gyakran teljesen megszűnik a szociális háló az alkoholista ember körül, aki végül teljesen magára marad, és onnan már nagyon nehéz egyedül visszajönni" - tette hozzá Zacher Gábor.

Címlapkép: MTI Fotó: Mónus Márton

 

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 14. szombat
Szeréna, Roxána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. szeptember 14. 07:02