May 8, 2021 - Barcelona, Spain: Aerial view of the anella olimpica (olympic ring) and the Park of Montjuic in Montjuic mountain, and cityscape of Barcelona

Sürgősségire került az olimpiai bajnok Ónodi Henrietta

MTI
2024. augusztus 13. 10:51

Számos komplikációval került a sürgősségire Ónodi Henrietta olimpiai bajnok tornász, aki márciusban szívinfarktust kapott. Az 50 éves világ- és Európa-bajnok tornász az elmúlt két hónapot a hosszú távú gondozási rehabilitációs kórházban töltötte, onnan került át a sürgősségire - testvére, Ónodi-Klausler Barbara közösségi oldala szerint.

"Elkezdték a kezelést a kórházban, amitől valamivel jobban érzi magát, de a fájdalmai még mindig jelentősek. Az étvágya azonban javult és megfelelően szedi a gyógyszereit" - írta bejegyzésében Ónodi-Klausler Barbara, majd megköszönte az emberek támogatását és a Gofundme oldalon a kezelésére eddig összegyűlt csaknem 36 ezer dollárt, amelyet több mint hatszázan ajánlottak fel. 

Az évek óta Amerikában élő háromgyermekes családanya, Ónodi Henrietta március 28-án egy floridai élelmiszerboltban lett rosszul. Azonnal kórházba szállították, és bár útközben többször is megállt a szíve, sikerült stabilizálni az állapotát. Szinte teljes elzáródást találtak az artériáiban, így életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A 38-szoros magyar bajnok Ónodi Henrietta az 1992-es barcelonai olimpián ugrásban lett aranyérmes.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?