Woman doctor with long red hair using laptop in hospital, photographed from behind

Ez hihetetlen, újabb magyar kórházban romlott el a klímaberendezés: gyűjtést szerveznek a javításra

2024. július 19. 09:30

Nemrég meghibásodott Bethesda Gyermekkórház fül-orr-gégészeti műtőjének speciális klímaberendezése, ami miatt a beavatkozások tervezhetetlenné váltak - jelentette be az intézmény egy csütörtöki Facebook-bejegyzésében. A szükséges javítások és új berendezések beszerzéséhez tízmillió forintra van szükség.

Egyre gyakrabban olvashatunk arról, hogy a magyar kórházak mennyire nincsenek felkészülve hőségre, mennyire tehetetlenek az extrém meleg időjárási viszonyokkal szemben. Legutóbb például a Szent-László kórház klímája romlott el, és ez már sokadik eset volt a sorban. De olyan kórházak is akadnak, ahol soha nem is volt légkondicionálás.

Most a Bethesda Gyermekkórház klímaberendezése hibásodott meg, a javítás költségeinek fedezésére gyűjtést szerveztek. Ezt bankkártyás adományozással, illetve az MBH 10300002–20350699–70073285 számlaszámra történő banki átutalással lehet támogatni, a megjegyzés rovatban a "klíma" szót feltüntetve. A kórház cégek támogatását is szívesen fogadja, kérdés esetén az „alapitvany@bethesda.hu” e-mail címen lehet kapcsolatba lépni velük. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 2. hétfő
Rebeka, Dorina
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?