Kiderült, mennyit költenek a magyarok az éttermekben: drágálljuk, mégsem engedjük el
Átlagosan 10 ezer forint alatt képzelik el a magyarok az elfogadható éttermi árat, de ennél így is többet költenek havonta.
Átlagosan 10 ezer forint alatt képzelik el a magyarok az elfogadható éttermi árat, de ennél így is többet költenek havonta.
A hazai MICHELIN-csillagos éttermek megőrizték kitüntetésüket, sőt, az idei évben, a tavalyival ellentétben, új csillagokat is kiosztottak.
Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a magyar éttermekben manapság ehető gulyásleveseket a közismert budapesti étterem-lánc tulajdonos, Wang Mester.
A hazai vendéglátás komoly változások előtt áll: a gazdasági környezet, a fogyasztói szokások átalakulása és a szakemberhiány mind jelentős kihívásokat jelentenek.
Márton-nap közeledtével ismét szóba kerül a libafogyasztás, amely azonban hazánkban meglehetősen alacsony.
dr. Andrejszki Richárd, a Chef Market tulajdonosa betekintést enged a hazai vendéglátóipar kihívásaiba.
Rekordév felé tart a magyar turizmus, Budapest és a vidéki térségek egyaránt növekedést mutatnak.
A balatoni éttermek után, ezúttal a budapesti vendéglátóhelyekre fókuszálva néztük meg az aktuális hirdetéseket. Sokak törzshelyei már biztosan nem nyitnak ki jövőre sem.
Vége a nyári szezonnak, sok étterem, viszont úgy tűnik, már nem is nyit ki újra a jelenlegi formájában 2025. tavaszán.
A vendéglátás helyzetét, illetve saját magánélete gyökeres változásait hozta fel Árvai Anita, hogy miért döntött a bezárás mellett.
Nyilvános játszótereken, vidámparkokban, uszodákban, állatkertekben, illetve az éttermek, kávézók és bárok szabadtéri részein is bevezetnék a dohányzás tilalmát.
Zimány Linda a világ legdrágább helyén vacsorázott a dán fővárosban, Koppenhágában.
A több mint fél évig tartó munkálatok lezárulta után, a mai napon újranyitott a Nyugati téri McDonald’s.
Az idei évtől egy új listát is közzétett a Dining Guide, melyben a fenntarthatóan működő éttermeket díjazzák.
Négy évvel a járvány okozta ideiglenes bezárások után sem állt vissza a régi rend és még a legjobb helyeknek is nehéz talpon maradni.
A lakótornyok egyenként 12-13 emeletesek lesznek, 1098 lakást alakítanak ki, a két alsó szinten pedig körülbelül 8300 négyzetméteren éttermek és üzletek kapnak helyet.
Az osztrák éttermek számára bevezetett "schnitzel-bónusz" komoly vitákat váltott ki, miután a programot diszkriminatívnak minősítették.
Csaknem fele-fele arányban találhatók meg éttermek a térképen Budapesten és vidéken.
Akinek fontos, hogy fenntarthatóan működő étterembe látogasson, az ezek közül a helyek közül válasszon!
A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.