vadonatúj téli gumiabroncs havas útra - a gumiabroncs profiljának bemutatása

Óriási autós multi érkezik Magyarországra: ezt érdemes tudni róla, sokakat érint a dolog

2024. szeptember 25. 20:14

A Continental technológiai vállalat által 2006-ban alapított globális gumiszerviz-hálózat, a BestDrive, évek óta, 5 kontinens 19 országában működik sikeresen, és jelenlétét most Magyarországon erősíti tovább. Hazánkban a BestDrive-hálózat öt fővárosi és három vidéki (Szeged, Debrecen és Székesfehérvár), franchise rendszerben működő márkaszervizzel és további 25 hálózati partnerrel indul el az idei évben.

A BestDrive elsősorban a személyautók és teherjárművek gumiabroncsainak értékesítésére és karbantartására összpontosít. A csatlakozni kívánó partnerek számára két lehetőség adott: vagy franchise partnerként vagy hálózati partnerként lehetnek tagjai a hálózatnak. A franchise partnerek számára külön előny, hogy kizárólag ők értékesíthetik a BestDrive saját márkás gumiabroncsait, amelyeket a Continental gyárt. Emellett a franchise partnerek teljes körű támogatást kapnak a Continentaltól, beleértve a modern technológiátés a szakmai képzést is.

Folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi hálózat

Európában a gumiabroncs-szervizhálózat olyan országokban van jelen, mint Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Litvánia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Svédország. BestDrive márkájú szervizközpontok találhatók Ausztráliában, Kínában, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Arab Emírségekben is.

A nemzetközi terjeszkedés mögött ambiciózus célok állnak: 2025 végéig további 200 partnerrel kívánja bővíteni jelenlétét a hálózat, és ebben Magyarországnak kiemelt szerepe van. A jelenlegi terv alapján az elsődleges célkitűzés, hogy minden autós megtapasztalhassa a BestDrive által kínált kiemelkedő minőséget, függetlenül attól, hogy az ország melyik pontján veszi igénybe a szolgáltatást.

A BestDrive újonnan megnyíló szervizei közé tartozik a szeptember 25-én nyíló, a 17. kerületi Vidor utcában található franchise szerviz, amely nem csupán gumiszervizként, hanem a tervek szerint a jövőben oktatóközpontként is funkcionál majd. A 2 000 négyzetméteren kialakított, teljesen új létesítmény a legmodernebb technológiával van felszerelve. Az átfogó gumiszerviz szolgáltatások mellett BestDrive márkájú gumiabroncsokat és egyéb prémium kategóriás abroncsokat, valamint felniket kínál személygépkocsi-tulajdonosok, illetve tehergépkocsi-flotta üzemeltetők számára egyaránt.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 25. szerda
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?