Egyenruhás rendőr bírságot szab ki a női sofőrre. Jogvédelem, autó közlekedési felügyelő, biztonsági ellenőrzési munka

Bekeményített a rendőrség Budapest halálhídján: brutális, ami az autósokra itt vár

2024. július 31. 17:32

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.  

Azt írták, hogy július 15-től július 28-ig tartó akció eredményeként összesen 389 sebességtúllépést rögzítettek az objektív sebességmérők, a leggyorsabb sofőr óránként 147 kilométeres sebességgel hajtott. A mozgó járműből történő sebességmérés során pedig további 19 gyorshajtóval szemben intézkedtek, és összesen csaknem 850 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

Az akcióban egy olyan sofőrt is elfogtak, aki részegen, eltiltás hatálya alatt vezetett; büntetőeljárás indult ellene, valamint az alkoholfogyasztás miatt 39 ezer forint közigazgatási bírság megfizetésére is kötelezték - áll a közleményben.

Aligha véletlen, hogy a rendőrség éppen az Árpád hídon tartott ellenőrzést - mint ismeretes a közelmúltban két halálos baleset is történt a hídon, melyekről a Pénzcentrum is beszámolt.

 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?