32 °C Budapest
Budapest, 2024. július 4.Sérült jármûvek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.MTI/Mihádák Zoltán

Döbbenetes fordulat: a Schadl-ügy egyik tanúja halt meg az Árpád hídi balesetben

2024. július 4. 20:02

B. Ervin a Suzukiban ült, információink szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak - írja a hvg.hu.

A lap információi szerint az Árpád hídi halálos tragédia egyik áldozata az a B. Ervin volt, aki a Schadl-ügy tanújaként vált ismertté. Az értesülést több forrás is megerősítette. A rendőrség tájékoztatása alapján a Suzukit egy 34 éves férfi vezette, mellette egy 32 éves női utas ült, aki B. Ervin élettársa volt.

Az Infostart beszámolója szerint B. Ervin végrehajtó-helyettesként dolgozott és fontos szerepet játszott a Schadl György elleni ügyben. Ő volt az informátora annak az "első számú tanúnak", akit áprilisban hallgatott meg a bíróság. Az első számú tanú korábban azt állította, hogy azoknak, akikből később végrehajtók lettek, vissza kellett osztaniuk a pénzt Schadlnak.

B. Ervint június végén hallgatta meg a bíróság, ahol elmondta, hogy nem dolgozott közvetlenül Schadl Györggyel, és az első számú tanút diákként ismerte meg pénzügyi gondjai idején. B. Ervin maga is próbálkozott végrehajtói karrierrel, az elmúlt két évben négy pozícióra jelentkezett sikertelenül.

A tragédia részleteiről további információkat nem közöltek, de az eset mélyen megrázta mindazokat, akik ismerték B. Ervint és élettársát.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 7. vasárnap
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem