16 °C Budapest
Budapest, 2019. május 11.Piros jelzést mutat egy gyalogos átkelõ közlekedési lámpa a Bajcsy-Zsilinszky úton.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Robbanás történt az egyik budapesti gyalogosátkelőnél: többen megsérültek, ez teljesen abszurd

2024. június 20. 09:44

Baleset történt Budapesten, a problémát egy jelzőlámpa berobbanása okozta. Feltehetőleg rövidzárlat okozhatta az incidenst. A katasztrófavédelem munkatársai hamar megérkeztek, hogy biztosítsák a helyszínt.

Felrobbant egy jelzőlámpa Budapesten a Lövölde téren, a Lidl közelében. Az esetről a 24.hu számolt be egy olvasói levél alapján. Az incidens során több járókelő is megsebesült.

„A rendelkezésre álló adatok szerint június 19-én 18 óra 24 perc körül a VII. kerületi Lövölde téren az egyik forgalomirányító fényjelző készülék alsó része eddig tisztázatlan körülmények között berobbant és az oszlopa égni kezdett. Az eset során három embert megsérült, akiket a mentők kórházba vittek, a tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották." 

- közölte a rendőrség a lap megkeresésére

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 28. szombat
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?