15 °C Budapest

Egy-két vetkőzés és megszabadulhat lakáshitelétől az RTL Klub sztárja

2011. február 25. 04:44

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, szabadulása után havi 40-50 ezer forintos lakáshitel törlesztőrészlet várja a Való Világ fekete bombázóját, Nádai Anikót. A részletek fizetéséről a családja gondoskodik, amíg a lány a villalakókat és a tévénézőket boldogítja. Szakértők szerint Anikót mesés modellkarrier várja a villán kívül, így ha abból indulunk ki, hogy a kizárt VV Zsuzsi mennyit kapott a nyuszis magazinban megjelent képekért, Anikónak sem sokáig fájhat majd a feje a lakáshitele miatt, ha búcsút int a villának.

A 22 éves lány a beköltözés előtt nem tudott annyit összespórolni, hogy akár fél évre előre fedezze a lakáshitel törlesztését. A család összefogott és ők fizetik a bank felé a részleteket, amíg a lány az RTL Klub valóságshowjában tölti a mindennapjait. A bátyja elmondása szerint Anikó néhány évvel ezelőtt vásárolt egy lakást magának, de mivel a keresetéből nem tudta a teljes vételárat kifizetni, kölcsönt kellett felvennie a banktól. Havonta körülbelül 40-50 ezer forintot kell törleszteni, ami nem okozhat gondot a villalakónak, ha kihasználja a villalét után adódó lehetőségeket.

Gondoljunk csak arra, hogy a villából kizárt Márki Zsuzsi még fel sem ocsúdott a szigorú - de jogos - döntést követően, amikor a nyuszis magazin felkérte egy fotózásra. A villa bombanője évekkel ezelőtt már ledobta a textilt a magazin fotósa előtt, de most az akkori gázsi háromszorosát kérte a vetkőzésért. A képekért állítólag 700 ezer forint ütötte a celeb markát, nagyobb népszerűségének köszönhetően Anikó akár egymilliót is kaphat. Ez az összeg ugyan elmarad Liptai Claudia hárommilliós csúcsgázsijától, de két évre biztosan fedezné a lakáshitel részleteket és akkor még nem számoltunk az egyéb felkérésekből származó bevételekkel. Igaz Anikónak "szuvenír" dolga, hogy mit kezd az összevetkőzött pénzével.

A főpróba már megtörtént


Anikó azonban akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák, ugyanis a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma. A lány felfedezője a Borsnak elmondta, hogy szépsége és gyorsan szerzett ismertsége révén szédületes karriert futhat be. Az ezzel járó anyagi biztonságnak köszönhetően rövidesen akár el is felejtheti a lakáshitelét.

Fotósok lepték el a villát, Anikóról is lebeszélték a melltartót (3:20-tól, forrás: Youtube):

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. október 6. 08:11
Anno Rómában, annak is köztársaságkorában a magasabb állami közhivatalok ellátásáért nem járt fizeté...
MEDIA1  |  2024. október 5. 19:54
Tömegtüntetést tartott Magyar Péter és a Tisza Párt az MTVA Kunigunda útján található székháza előtt...
ChikansPlanet  |  2024. október 4. 14:29
Az Európai Unió más tagországaihoz hasonlóan Magyarországon is folyamatosan emelkedik a csomagolási...
Kiszámoló  |  2024. október 4. 08:30
Magyarország költi az egyik legkevesebbet GDP arányosan a nyugdíjasokra, egyedül Málta költ kevesebb...
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 6. vasárnap
Brúnó, Renáta
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?