Ígéretcunamit indított el Donald Trump: óriási választási hajrában a volt elnök, bejöhet a húzás?

MTI2024. október 28. 08:30

Kilenc nappal az elnökválasztás előtt ismertette választási programját Donald Trump, a gyűlésre alig lehetett bejutni.

A világ egyik legismertebb csarnokában, a Madison Square Gardenben tartott választási gyűlést Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap.

A republikánus elnökjelölt 9 nappal az elnökválasztás előtt ismertette választási programját, amelynek pontjai közül kiemelte a gazdaságra vonatkozó ígéreteit, valamint az Egyesült Államok határőrizetének megerősítését. Megismételte a borravaló és túlóra adómentességére vonatkozó elképzelését, valamint az idősek társadalombiztosítás alapján járó juttatásainak köztehermentességét.

Hangsúlyozta, hogy az amerikai ipar védelmében vámokat tervez bevezetni kölcsönösségi alapon, és azt is kijelentette, hogy az Egyesült Államokban gyártott járművek megvásárlására felvett hitelek törlesztése az adóból leírhatóvá válik, amennyiben elnökké választják.

A politikus szintén ígéretet tett a globális kihatású nemzetközi fegyveres konfliktusok lezárására, így a közel-keleti és az ukrajnai háború kezelésére. A jelenlegi, Joe Biden elnök vezette adminisztráció által lebonyolított 2021-es afganisztáni kivonulást az Egyesült Államok történetében a "legkínosabb" epizódnak mondta.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A republikánus elnökjelölt beszéde előtt több órán keresztül szólaltak fel ismert amerikai konzervatív személyiségek, köztük Mike Johnson, a képviselőház elnöke, Robert F. Kennedy korábbi demokrata párti politikus, független elnökjelölt, Elon Musk milliárdos vállalkozó, Tucker Carlson médiaszemélyiség, JD Vance alelnökjelölt, valamint Donald Trump két fia és felesége, Melania Trump.

címlapkép: Shawn Thew, MTI/MTVA 

Címkék:
választások, amerika, politikus, világ, donald trump, választás, elnök, elnökválasztás, amerikai egyesült államok, amerikai választások, amerikai választás, kamala harris,