Így van most a rákkal kezelt III. Károly király: megszólalt a Buckingham-palota, erre készülnek 2025-ben

Pénzcentrum2024. október 27. 12:30

2025-ben egy rendszeresebb, hazai és nemzetközi eseményekkel teli napirendet dolgoznak majd ki III. Károly királynak. A Buckingham-palota szerint a brit uralkodó élvezte ausztrál útját, és jövőre már képes lehet visszatérni a normál kerékvágásba.

A rákkal kezelt III. Károly király várhatóan jövőre visszatérhet a "normál" ütemű külföldi utakhoz, miután az ausztráliai és szamoai látogatása "tökéletes orvosságnak" bizonyult – mondta egy buckingham-palotai tisztviselő a BBC szerint.

Így a várakozások szerint 2025-ben egy rendszeresebb, hazai és nemzetközi eseményekkel teli napirendet dolgoznak majd ki a brit uralkodónak, orvosai jóváhagyásával. "Most egy normál, teljes külföldi turnéprogramon dolgozunk a jövő évre, és ez egy nagyszerű lezárás számunkra" – mondta a palotai munkatárs.

Őszintén élvezte ezt az utat. Feltöltődött a program során. Ez javította a hangulatát, kedélyét. Ebben az értelemben ez az út – annak minden kihívásával együtt – tökéletes orvosság volt

– mondta a palotai tisztviselő. III. Károly rákkezelését az utazása idejére felfüggesztették, de hazatérve várhatóan újrakezdik. Az orvosok tanácsára a látogatás nem tartalmazott megállót Új-Zélandon. A királyt nagyban támogatta Kamilla királyné, aki végig vele volt az úton.

Címkék:
világ, kezelés, nagy-britannia, rákbeteg, királyi család, iii. károly,