Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi tagja

Pénzcentrum2024. október 17. 07:37

Meghalt Liam Payne, az korábbi brit popegyüttes, a One Direction korábbi tagja. A 31 éves énekes a rendőrség közlése szerint lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. Halála körülményei egyelőre tisztázatlanok - számolt be róla a BBC.

Az argentin rendőrség nemrég arról számolt be, hogy megtalálták a brit zenész, Liam Payne holttestét, miután szerdán riasztást kaptak egy segélyhívásra a Palermo luxusnegyedében. Payne világhírnévre tett szert, amikor 2010-ben, az X Factor televíziós műsorban létrejött fiúbanda, a One Direction tagja lett Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan és Zayn Malik mellett.

A hónap elején Payne részt vett korábbi One Direction tagtársa, Niall Horan argentínai koncertjén. A Buenos Aires-i rendőrség szerint a helyszínre érkező tisztek először egy „agresszív férfiról kaptak bejelentést, aki feltehetően drogok és alkohol hatása alatt állt.”

Amikor megérkeztek a szállodához, a hatóságokat arról tájékoztatták, hogy hangos zajt hallottak egy belső udvarból. Röviddel ezután ott találták meg a holttestet. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Alberto Crescenti, a sürgősségi orvosi szolgálatok igazgatója a helyi médiának elmondta, hogy Payne „súlyos sérüléseket” szenvedett, és boncolást fognak végrehajtani. Az Egyesült Királyság Külügyminisztériuma megerősítette, hogy kapcsolatban áll az argentin hatóságokkal „egy brit férfi halálával kapcsolatos jelentések kapcsán”. További részleteket nem közöltek.

Címkék:
gyász, halál, zene, szórakozás, tragédia, zenekar,